Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не, туку ако не се квалификуваш или ако испаднеш во прво коло нема да имаш шанса да добиваш +1 милион за трансфери од секое коло.
Така се нарушува балансот на целокупниот резултат. Првиот можеби имал едно лошо коло и не се квалификувал во купот и со тоа губи 18 милиони (потенцијални) за трансфери.

Така се нарушува балансот на целокупниот резултат. Првиот можеби имал едно лошо коло и не се квалификувал во купот и со тоа губи 18 милиони (потенцијални) за трансфери.
Добро не се фаќај ко слеп за стап не мора да биде 1 милион. :D
Нека те наградува со нешто, колку да ти биде интересно, да им се фалиш на другите дега си прошол неколку кола и си заработил некој милион плус. :D

Леее 1 денари ми фали да го зеам Де Брујне место Тадиќ, вака морав Баркли да го жртвувам за да го зеам помаранџестиот.

Капитен никад нема да погодам, Озил го стаив капитен и он сеа нашол да изигра најслаба партија.

Добро не се фаќај ко слеп за стап не мора да биде 1 милион. :D
Нека те наградува со нешто, колку да ти биде интересно, да им се фалиш на другите дега си прошол неколку кола и си заработил некој милион плус. :D
Може пример трансфер плус после секое второ коло или нешто слично ама пари за трансфери би нарушило ептен баланс.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
The overall winner of the Cup competition will also receive a tablet computer, a Nike Ordem match ball and EA SPORTS FIFA 16 game.

67-66 го тепав овој у купот:vozbud:

Ме водеше 2 разлика ама Чех пошто прими 4 гола му падна на 0. Јас во меѓу време Смолинг место Боласи 1 поен и плус уште еден бонус од Стоунс што добив. Smooth as fuck :cool:

The overall winner of the Cup competition will also receive a tablet computer, a Nike Ordem match ball and EA SPORTS FIFA 16 game.
Џабе ми е ова. Грујо ќе ми дае таблет, ФИФА ќе си ја симнам пиратска, а фудбал за играње увек има некој друг да донесе за да се игра. :D
Ми требаат free трансфери, god damn it!! :D

Абе каде да видам Н2Н, во Лиги не ми дава ништо освен тие каде што сум влезен...

ЕДИТ: Најдов нешто, ваљда е ова?
Capture.PNG

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom