Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Му ебам матер на слабодушниот Кутињо.

И на оној Борини, шо кур ми дава гол на 4-0. :tapp:

Ми треба клиншит на Стоунс и еден гол или асистенција на Лукаку за да го тепам овој у купот. И Баркли да не направи ништо, после Озил и двајцата го имаме :D

Тапа коло за мене, едино Кејн капитен ме вади, не знам со кој памет го задржав Кутињо у екипа, а се мислев да отидам -4 поени за да го сменам Кутињо со КДБ и на крај не направив трансфер :tapp: Сеа иам 2 трансфери за следно коло, и гарант двата ќе ми бидат скроз промашени

Кој е тој Ливерпулецот што активирал бенч буст?
Мораше баш мене да ми се падне во H2H? Мораше сега да активира бенч буст? :mad:
Здрaaaвoo :D

Боласи не играше денес, а замена од среден ред го имам Синклер кој исто така не влезе во игра. Останати две ми се Смолинг(1 замена) и О'Шеј, ќе влезе ли Смолинг место Боласи ?
Ме интересира зошто противникот ми има 56 бода, а јас имам 55 и со овој еден бод од Смолинг ако се рачуна ќе бидеме изедначени.

Да дадеше еден гол Лукаку лабаво ќе си поминев, какви две шанси утна крв му ебам.

Боласи не играше денес, а замена од среден ред го имам Синклер кој исто така не влезе во игра. Останати две ми се Смолинг(1 замена) и О'Шеј, ќе влезе ли Смолинг место Боласи ?
Ме интересира зошто противникот ми има 56 бода, а јас имам 55 и со овој еден бод од Смолинг ако се рачуна ќе бидеме изедначени.

Да дадеше еден гол Лукаку лабаво ќе си поминев, какви две шанси утна крв му ебам.

Не е битно на која позиција игра играчот.
Ќе влезе првата измена. Смолинг.

Не е битно на која позиција игра играчот.
Ќе влезе првата измена. Смолинг.
Како не е битно? Играш пример 3-5-2, не ти влегува од прва постава одбранбен а прва замена ти е напаѓач. Сигурно нема 2-5-3 да ти стане формацијата.

Уште никој не ми кажа како се квалификуваше за купов..

Еве ова коло 46 поени до сега, сигурно ќе поминам 50 на крај на денов...и гарантирам некои што играат во купов помалце поени од мене имаат.. :'(

Уште никој не ми кажа како се квалификуваше за купов..

Еве ова коло 46 поени до сега, сигурно ќе поминам 50 на крај на денов...и гарантирам некои што играат во купов помалце поени од мене имаат.. :'(
Само 17-то коло е критериум. Имаш GW rank и критериумот беше да си над 2,1M во тоа рангирање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom