Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Лукаку го оставив капитен, Марез на клупа.

Не очекувам поени од Марез и Варди колово, поише би идел на варијанта Кејн/КДБ. Претходново коло просек беше 60 поени, најверојатно највисоко до сега. Утре мислам дека катастрофа ќе биде :D

Resiv da odam -4 ova kolo so vtor transfer na Johnson od Stoke,po se izgleda ke mi se isplati i toa dobro ako zadrzat clean sheet...

Одкога го земав Де Геа на глупава игра, само со Вотфорд тепавме, а и на примивме гол. А само со Вест Хем земав поени од клин шит. Тајминг.

Нема да лошо Бони да го фати пролив пред утакмица....-4 отидов Агуеро да го земам и капитен да го ставам :pos::pos:

Да не се урочам (пази сеа следно коло у втора минута крши колено) ама од дааамна не сум погодил капитен да даде гол како во овие пар кола:

rfKz2tV.png
DE5Hqd2.png
SbEDbp9.png
9HHejgz.png
nvMNYwE.png
NLD8bSm.png
bJmRIZw.png
DAsq9Wn.png

Eх да бев у бордот на Челзи пред некоја година...

A џабе се фалам што 8 кола по ред капитенот м идава гол кога врскса немам..ова коло 44 поена..
And the beat goes on..

7khOyCb.png

(не е апдејтирано :D )[DOUBLEPOST=1451144072][/DOUBLEPOST]Aма битното е ова!

b9MQWp8.png

*смајли што се самоубива*[DOUBLEPOST=1451144159][/DOUBLEPOST]А стварно бе..како се одредува дали ќе влезеш у купов?

Треба на тој шефот на фантази фудбал да му го испушиш или што?

Арнаутович го оставив за да не одам -4 поени. Го оставив на клупа :angel: Е ради ова ме курчат играчи ко Вајналдум и Арнаутович, со факинг Вила два поени имаше.

Абе ајде што кур е ова?! Џонсон на клупа, Компани прв состав. Се молам да не влезе у игра Компани, влага, игра 5 минути, се повредува и искача. У пичку матер нека се носи ова.

Кој е тој Ливерпулецот што активирал бенч буст?
Мораше баш мене да ми се падне во H2H? Мораше сега да активира бенч буст? :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom