Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Да се пофалам дека и ја у последен моменат го сменив Агуеро да ми биде капитен :jeeee:

Марез не влезе во игра. Сега Паје ќе ми биде капитен :cool:
И што ако? Кога целиот мој тим ќе има помалку поени од Агуеро?

Некој од вас трипл капитен да не го има?

Мене нема и кој од клупа да ми влезе, сите повредени. Мора вајлд кард да се користи.

Среќа Пајет го имам капитен,па не е толку лошо.

Агуеро капитен :vozbud::vozbud::vozbud: Не бев дома за време на утакмиците и кога видов :eek:

Го немам Агуеро, ама затоа ги имам, Паје,Де Брујн(С),Игаљо,Гомез ми е голман, пенал фати.
Сега уште Пеле да ги ебе пластичниве и Фонте ќе ми велезе на местото на Марез, еден клин-шит од него ако може или гол со глава од корнер.:cool:

Во последна минута се испичив Агуеро трипл каптен да го ставам. Ебате пичката што сум, за у гз го чувам тоа да си го напикам а знаев дека ќе распали. Ај и вака не е лошо само капитен што ми е.

Агуеро капетан и Џенкинсон у состав. :kafence::kafence: Уште 6 играчи треба да ми изиграат, бем им стомајки. :D

Eбете се во газ, не сакам ни да ја отворам играта. Ќе останам и со играч помалце, од што не ни влезе Марез, бар поен да земав од него. :facepalm: Ама кажав јас уште од некни дека колово ќе сум мизерија, се што можеше ми се исповреди.

Како што очекував Агуеро да ме вади. 59 поена денес, утре Фабиански, Вилијамс, Санчез и Ају што ќе влезе место Марез.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom