Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Хазард може да се збогуе од мој тим сс овакву игру Челзи нема да победи против Ватфорд

Ми фали само 0,1 за да ги земам Мане и Мата место Хазард и Албригтон. Не ми се дава Махрез + Хазард за овие двајца :(

Кој неверојатен пад на Кајгана лигата, од 12то на 44то место. Сите ли го имате Агуеро бе пизда ви матер? :pos:

А види скок од 1.500.000 места на оверал :D

http://fantasy.premierleague.com/entry/2199848/event-history/8/
Да, да баш го гледав погодил кога да искористи троен капитен педерот. :D И јас имав еден ваков римаркбл скок од скоо милион луѓе на крај на Август, ама претпоставувам многу полесно беше тогаш. xDD

Иначе добра вест за мене лично е што имам уште дури 7 играчи, па ваљда ќе се извадам колку толку. Ули до вчера го заебавав оти му бегам 50 поени, денеска е 20 бода пред мене. :pos: Сепак има и лоша вест, Сити наредно коло игра со Борнмут. Ваљда помилозлив ќе биде Кун.

85 и уште Де Геа, Клајн, Белерин, Мата и Марсијал..а да и еден поен плус, ќе влезе од клупа Редмонд на место Марез.

И колово се погоди Махрез и Јаја да не одиграат нишо.

72, а само 69 само од Агуеро, Де Брујн (к) и Пеле, тројца не ми играа, денес уште Хауард, Дармиан, Броунинг и Марсијал

Јас со 33 поени од вчера...
lalala.gif

Стерлинг 1, Коларов 2 и Морган 2.
Ќе лета Сања од тим за следно коло. Не верувам дека ќе му фати место на Забалета во скоро време.

Уште 8 играчи, Марсиал капитен. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom