Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Јасно ми е, ама проблемот ми е со Силва и Сања. Ќе почекам до петок прес од Пелегрини, па ќе видиме.. :)

Па види, имаш играч кој сигурно нема да е достапен неколку месеци. Силва се враќа набрзо, така што не знам дали има потреба од негово продавање.
За Сања се зависи од Пелегрини. Али и да не игра, кога би бирал меѓу него и Вилсон, секако би избрал Вилсон да го продавам. Повеќе се очекува од напаѓачите.

Што повеќе го чуваш Вилсон, толку повеќе и пари ќе изгубиш на него. Оти во наредниов период ќе му паѓа цената.

Па види, имаш играч кој сигурно нема да е достапен неколку месеци. Силва се враќа набрзо, така што не знам дали има потреба од негово продавање.
За Сања се зависи од Пелегрини. Али и да не игра, кога би бирал меѓу него и Вилсон, секако би избрал Вилсон да го продавам. Повеќе се очекува од напаѓачите.

Што повеќе го чуваш Вилсон, толку повеќе и пари ќе изгубиш на него. Оти во наредниов период ќе му паѓа цената.
Нее не, не ме разбра. Вилсон секако лета прв, само викам дека ако го оставам сега за да чекам фри трансфер, можно е да не играат Силва и Сања и да бидам краток со измени. Ќе имам 4 играчи што не играат, заедно со Тејлор. Од друга страна за да го земам Варди треба да потрошам 4 поени, кои лесно и може да ги врати, со оглед на тоа што игра на гости во Норич, кои реално примаат лесно голови. Најверојатно ќе правам трансфер, ќе видиме. :D

За следново коло имам 3ца играчи од Арсенал и 3ца од Јунајтед....во тешка дилема сум шо тим да склопам.:mad:

Матер да им ебам на овие од FPL. Јаја и Кош пред утакмици повредени, а седеа со 75% chance of playing :angel:

Заборавив да го ставам Агуеро капитен, осеќам ќе се каам за ова.

Luge da ve prasam posto prva sezona mi e na Fantasy.Dobro mi odese prvite 3 kola,prv na Kajgana,12 vo Makedonija...padot pocna koga otkako ja iskoristiv Wild kartata,od togas edvaj po 25 poena pravev po kolo i pred edno 4 dena mi pukna film i rekov sega ke vi ebam mater na site :) .I napraviv tolku pretumbacii,cas ovoj cas onoj,pa ne mi se svigaat pa pak novi transferi i napraviv 23 transfera i -88 poena.E sega prasanje do vas,koga tie poeni ke mi se odzemat,bidejki minatoto kolo imav -4 poradi eden transfer povise ama ne mi gi odzemaa tie 4 boda,,napraiv 29 poena i tolku mi i ostanaa...

Летна Рахим од тим, доста му беше. Следно коло уште оној мртвион Ослон, Рики што го „ангажираше“. Копук, колку те плати за да го пикнеш у тим? Олсон еј, ОЛСОН? Кој е тој бе, Олсон?

1.jpg

А сакав Dawson да ти го зеам, али нејќев да ни бидат исти тимовите, па викам ај некој сличен ќе зеам :D

Иначе вчера сањав дека сум ги земал Блинд и Де Геа у тим. Сте дознале за тоа и сте ми се смееле тука пошто се заколнав дека не зеам од таму играчи. И се засрамив ептен.

Сако, Редмонд и Марез не се во првиот состав, а кај мене сите стартуваат, како тргна колово :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom