Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Твојата теорија не беше ''трансфери се прават во петок'' ? :D

Не, тoa е сaмo fantasy зaпoвед :D
Јaс ги нaпишaв, нo не знaчи декa ги пoчитувaм. Зaтoa и ме немa вo првaтa стрaнa вo Кaјгaнa лигa :D

Амa, сегa aкo имa пaри зa Кутињo дa гo зaмени сo Стерлинг, вo петoк oнaму ќе немa.
Зaтoa јaс трaнсфери вo сaбoтa си прaвaм. :D

Katastrofa kolo,edvaj 25 poena bez Redmond...

Иначе само да ви кажам оти лани Кејн првиот гол го постигнал во Ноември. :D Ама ќе го почувам уште малце ајде, не ми се менува одма. Може само наредно коло на клупа да остане ако се врати Марез, гледам неизвесен е. :)

36 поени иначе со 4ца до крај. Се надевам оти ќе стигнам над 50ка конечно. Иако малце во заебана ситуација сум оти ги имам Мата, Фабијански, Ају и Шо.. И за да зеам поени од 2ца од овие, автоматски губам од другите 2ца. :D Ептен хар-кор сценарио ме спасува само. :D

Иначе само да ви кажам оти лани Кејн првиот гол го постигнал во Ноември. :D Ама ќе го почувам уште малце ајде, не ми се менува одма. Може само наредно коло на клупа да остане ако се врати Марез, гледам неизвесен е. :)

Па пред тоа мислам не ни играше Кејн многу[DOUBLEPOST=1440886118][/DOUBLEPOST]Да, прв пат стартер бил 9ти ноември
Пошто пред тоа влегол од клупа и дал гол за победа :D

28 поени, Кресвел на клупа со 12 (n) Уште Дармиан, Депај и Редмонд утре. Пак капитенот 2(4) поени, да ти ебам и Бентеке и Кејн и сите напаѓачи мртви што играат сезонава. Ќе почнам со 5 у одбрана да играм да ти ебам напаѓачите, среќа Рондон го ставив колово и даде гол, тие па ВБА со 2 играчи повеќе место да нападнат да збрца уше некој гол Рондон 1-0 тепале.. Ќе има вајлд-карта изгледа, ќе ти ебам мртвите Азар, Кејн, Бентеке и Заха

Дa*

*тукa вaжи пoлитикaтa нa фер кoристење. Пo нaдминувaње нa брoјкaтa 300 слoбoдни трaнсфер, трaнсферите прoдoлжувaaт дa се нaплaќaaт пo 4 пoени
Не ми е ова за верување..

Чекам Бензема да дојде во Арсенал за да ја искористам првата вајлд карта. :icon_lol:

Наместо да го продадам телето Хендерсон за Баркли, јас клупата ја оправав као еден по еден. Ќе качи цена сега не таа среда другиот петок. 31 поен, уште Руни, Депај и Дармијан. Може па и ќе изненади утре Руни на тежок натпревар, наточени му се каубојките од Бриж. :D Хазард капитенски 2 пута 2. Стерлинг и Вилсон само бонус 1. :facepalm:

Општо слабо е колово изгледа, чим и со ова сум над просек и сум дигнал ранкинг...

Зошто на педро до сега не му е скокната цената?

Кој баксуз сум онаа коло 3 не ми играа од прва постава сега замените сами ми носат 20 поени а сите ќе играт , ама сум ги утнал у пичку матер Вилсон Алдервилд и Чембрлејн на клупа а Бентеке и Хазард стум ги ставил па и Шкртел позади ... ебати среќа

Кој баксуз сум онаа коло 3 не ми играа од прва постава сега замените сами ми носат 20 поени а сите ќе играт , ама сум ги утнал у пичку матер Вилсон Алдервилд и Чембрлејн на клупа а Бентеке и Хазард стум ги ставил па и Шкртел позади ... ебати среќа
Брат Вилсон игра дома против Лестер, едноставно мора да ти е во тимот. :D Гледам следно коло гостуваат на Норич, овие играат претерано офанзивен фудбал, па пак има добри шанси да донесе поени. :)[DOUBLEPOST=1440943416][/DOUBLEPOST]

Да го менувам ли? :D
Taдиќ го менуваш со Силва и еве го 2 гола дава право. :pos: Не дека на долг рок нема Силва да собере повеќе поени, ама ете in your face ми дава одма. Се надевам оти и Руни ќе го направи истото после. :P

Последно уредено:
@DaniBMW се исплати ли да играш 5-3-2 формација или 5-4-1, на клин-шитови да фаќаш поени?
На пример да си ја комбинираш одбранта со играчи од 2та тима во лигата што би требало да имаат најдобра дефанзива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom