Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Твојата теорија не беше ''трансфери се прават во петок'' ? :D

Не, тoa е сaмo fantasy зaпoвед :D
Јaс ги нaпишaв, нo не знaчи декa ги пoчитувaм. Зaтoa и ме немa вo првaтa стрaнa вo Кaјгaнa лигa :D

Амa, сегa aкo имa пaри зa Кутињo дa гo зaмени сo Стерлинг, вo петoк oнaму ќе немa.
Зaтoa јaс трaнсфери вo сaбoтa си прaвaм. :D

Katastrofa kolo,edvaj 25 poena bez Redmond...

Иначе само да ви кажам оти лани Кејн првиот гол го постигнал во Ноември. :D Ама ќе го почувам уште малце ајде, не ми се менува одма. Може само наредно коло на клупа да остане ако се врати Марез, гледам неизвесен е. :)

36 поени иначе со 4ца до крај. Се надевам оти ќе стигнам над 50ка конечно. Иако малце во заебана ситуација сум оти ги имам Мата, Фабијански, Ају и Шо.. И за да зеам поени од 2ца од овие, автоматски губам од другите 2ца. :D Ептен хар-кор сценарио ме спасува само. :D

Иначе само да ви кажам оти лани Кејн првиот гол го постигнал во Ноември. :D Ама ќе го почувам уште малце ајде, не ми се менува одма. Може само наредно коло на клупа да остане ако се врати Марез, гледам неизвесен е. :)

Па пред тоа мислам не ни играше Кејн многу[DOUBLEPOST=1440886118][/DOUBLEPOST]Да, прв пат стартер бил 9ти ноември
Пошто пред тоа влегол од клупа и дал гол за победа :D

28 поени, Кресвел на клупа со 12 (n) Уште Дармиан, Депај и Редмонд утре. Пак капитенот 2(4) поени, да ти ебам и Бентеке и Кејн и сите напаѓачи мртви што играат сезонава. Ќе почнам со 5 у одбрана да играм да ти ебам напаѓачите, среќа Рондон го ставив колово и даде гол, тие па ВБА со 2 играчи повеќе место да нападнат да збрца уше некој гол Рондон 1-0 тепале.. Ќе има вајлд-карта изгледа, ќе ти ебам мртвите Азар, Кејн, Бентеке и Заха

Дa*

*тукa вaжи пoлитикaтa нa фер кoристење. Пo нaдминувaње нa брoјкaтa 300 слoбoдни трaнсфер, трaнсферите прoдoлжувaaт дa се нaплaќaaт пo 4 пoени
Не ми е ова за верување..

Чекам Бензема да дојде во Арсенал за да ја искористам првата вајлд карта. :icon_lol:

Наместо да го продадам телето Хендерсон за Баркли, јас клупата ја оправав као еден по еден. Ќе качи цена сега не таа среда другиот петок. 31 поен, уште Руни, Депај и Дармијан. Може па и ќе изненади утре Руни на тежок натпревар, наточени му се каубојките од Бриж. :D Хазард капитенски 2 пута 2. Стерлинг и Вилсон само бонус 1. :facepalm:

Општо слабо е колово изгледа, чим и со ова сум над просек и сум дигнал ранкинг...

Зошто на педро до сега не му е скокната цената?

Кој баксуз сум онаа коло 3 не ми играа од прва постава сега замените сами ми носат 20 поени а сите ќе играт , ама сум ги утнал у пичку матер Вилсон Алдервилд и Чембрлејн на клупа а Бентеке и Хазард стум ги ставил па и Шкртел позади ... ебати среќа

Кој баксуз сум онаа коло 3 не ми играа од прва постава сега замените сами ми носат 20 поени а сите ќе играт , ама сум ги утнал у пичку матер Вилсон Алдервилд и Чембрлејн на клупа а Бентеке и Хазард стум ги ставил па и Шкртел позади ... ебати среќа
Брат Вилсон игра дома против Лестер, едноставно мора да ти е во тимот. :D Гледам следно коло гостуваат на Норич, овие играат претерано офанзивен фудбал, па пак има добри шанси да донесе поени. :)[DOUBLEPOST=1440943416][/DOUBLEPOST]

Да го менувам ли? :D
Taдиќ го менуваш со Силва и еве го 2 гола дава право. :pos: Не дека на долг рок нема Силва да собере повеќе поени, ама ете in your face ми дава одма. Се надевам оти и Руни ќе го направи истото после. :P

Последно уредено:
@DaniBMW се исплати ли да играш 5-3-2 формација или 5-4-1, на клин-шитови да фаќаш поени?
На пример да си ја комбинираш одбранта со играчи од 2та тима во лигата што би требало да имаат најдобра дефанзива.

Back
На врв Bottom