Fantasy Premier League 2015/16

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Не очекував ова коло да имам повеќе од 30 бода, со оглед дека Челзи, Ливерпул, и тројката што ја имам од Арсенал, воопшто не играше, и тогаш у последно коло се појавува некој тип како Тадиќ и ми носи засега без бонуси, најмалку 42 бода. На вакво славо коло, овие поени се премија.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.396
Поени од реакции
12.820
Ају,Фонте и Пеле ме извадија колово, може до кај 50 поени да допрам, уште не можам да ги прежалам Чамбо и Кош што ги оставив на клупа.:place:
Руни го мењам па шо сака нека биде.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
51, да заврши трансфер периодот и користиме wild card

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.815
Поени од реакции
44.154
60 имам без бонуси (3 од Ају и ваљда ќе има нешто од Мата) и со Гомис на клупа. Ќе одев над 70 колово, ама задоволен сум, сепак испадна паметна одлука да биде во прв тим Ају пред Гомис, оти ем даде гол, ем направи асистенција. :) Тоа што се повреди Марез беше повеќе несреќа отколку лош потег од моја страна.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.815
Поени од реакции
44.154
По моменталната форма Депај - ништо, Мвила некни шо даде гол само, ама как и да е нема да има ного поени од него. Одбраната му/ти е добра, дури и нема потреба толко пари за дефанзивци. Може да са скрате пари од Монреал на пример за да земе посалам играјач у средината. Од Манчестер поарно е Шо според мене пред Дармијан, оти жабаро асистенција нема да напрае цел живот. Нападо е тамаМ. :)

И шо курац 2 такви голмајне? Пак фрљајне пари за џабе. :)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
ај некај за понатамка картата

Kajgana Shop

На врв Bottom