Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На кој начин се делат бонусиве? Многу ми се нелогични, бонуси само на Арсенал им дадоа и тоа на Чемберс и Белерин, а Мињоле, Кокелан, Кутињо со празни раце.![]()
57, солидно коло, само нападот некако слабо до сега, Кејн се чека да проработи.. Иначе, што е работава со Берахињо у ВБА? Глеам ни на клупа не бил, а и Рондон го земаа, да не си иде ?Можеби во ТотенхемГолманите ми изгазија, и Чех и Крул на клупа по 11 поени57, солидно коло, само нападот некако слабо до сега, Кејн се чека да проработи.. Иначе, што е работава со Берахињо у ВБА? Глеам ни на клупа не бил, а и Рондон го земаа, да не си иде ?

Smeni go Lukaku so Diouf,ke ti ostanat 1.6 mill...Stoke igra na domasen so WBA...59 со непостоечки напад и ретко мртов Заха. Последна шанса за Кутињо, Заха и Лукаку следно коло.
Добар сум бе, со ваква одбрана, ваков класа голман, и сеуште непостоечки напад добро се држам на 10то место и 4то на хетухет кај што иам 3 од 3.
Не знам дали да мењам нешто у пизду матер. Неам пари да го сменам Заха со Монтеро, 0.5 мил ми фалат, аххх Стефан све ти ебам за Лукаку, златен Гомис.
Се мислам дали Флечер да го стаам у прва постава на сметка на Заха кој ќе игра со Челзи. Или да рокнам 2 измени сеа Заха-Монтеро Лукаку-Гомис?
Дани што мислиш? :Д И ти Манчестер стручњаку?
Gomis protiv trite klin shita na Mancester,ne ti e dobra idejavaМаме Бирам Диуф од Стоук?
Не бе, Гомис го ставам ако мењам шпиц како и да е, него ме копка везниов ред бе многу ми е мртов.