Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.900
- Поени од реакции
- 53.004
Ќе дадат Арсенал, не се секирај. Повеќе се надевам на асистенција од Клајн него клин шит.Леле ДонеФФФФФФФФ ми ја пререче Арсенал дава гол на тикетот што го стаив.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе дадат Арсенал, не се секирај. Повеќе се надевам на асистенција од Клајн него клин шит.Леле ДонеФФФФФФФФ ми ја пререче Арсенал дава гол на тикетот што го стаив.![]()

И тие се нови.Ако можи некој да ми кажи овие што се: All out attack, triple captain и bench boost дали можам секое коло да ги менувам, едно бирам за цела сезона или секое од тие по еднаш во сезона можи да се искористи? Нов сум во играва не се разбирам токлу уште![]()

Второто не сум 100% сигурен што е, ама логички треба да е да се зголемат тројно поените од капитенот, а не дупло како што е регуларното.
А третото ти е да ти се важат и поените на играчите од клупата. 
знае некој зошто не игра?Вирус фатилМертезакер го имам, а тој го нема ни во резервизнае некој зошто не игра?
Од нигде никаде туку нема некој за Арсенал да игра а претходно ненајавено, а пак и тој што ќе го замени нема поени коловоВирус фатил

Како влегуваат измениве бе?
На пример Клајн ми е измена под реден борј 2, пред него ми е Чемберлејн со ред.бр1, ќе влезе Клајн на местото на Кошчелни?
Чембрлејн ќе влезе чим е прва заменаКако влегуваат измениве бе?
На пример Клајн ми е измена под реден борј 2, пред него ми е Чемберлејн со ред.бр1, ќе влезе Клајн на местото на Кошчелни?
епа 3ца имам, Клајн ќе велзе.Акo вo стaртнaтa пoстaвa имaш 4 или 5 дефaнзивци, вo игрa ќе влезе Oкс.
Акo имaш 3цa, ќе влезе Клaјн