Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Леле ДонеФФФФФФФФ ми ја пререче Арсенал дава гол на тикетот што го стаив. :yid::yid::yid:
Ќе дадат Арсенал, не се секирај. Повеќе се надевам на асистенција од Клајн него клин шит.

30 колово уште чех, мертезакер, озил и бентеке денес, ај арсенал еден клин шит да извади колово редно е

Ако можи некој да ми кажи овие што се: All out attack, triple captain и bench boost дали можам секое коло да ги менувам, едно бирам за цела сезона или секое од тие по еднаш во сезона можи да се искористи? Нов сум во играва не се разбирам токлу уште :)

Ако можи некој да ми кажи овие што се: All out attack, triple captain и bench boost дали можам секое коло да ги менувам, едно бирам за цела сезона или секое од тие по еднаш во сезона можи да се искористи? Нов сум во играва не се разбирам токлу уште :)
И тие се нови. :D

Првото ти е за да можеш да сместиш повеќе офанзивни играчи на сметка на дефанзивците. Да имаш 2ца од дефанзивците во тимот, пошто нели 3ца мора да имаш обично. :) Второто не сум 100% сигурен што е, ама логички треба да е да се зголемат тројно поените од капитенот, а не дупло како што е регуларното. :) А третото ти е да ти се важат и поените на играчите од клупата.

И мислам оти само по еднаш во цела сезона можеш да ги искористиш. :)

Мертезакер го имам, а тој го нема ни во резерви :facepalm: знае некој зошто не игра?

И се нас'скав на вајлд картата. Скоро и да нема шанса да истраам до наредно коло. Уствари единствено ме задржуваат Руни и Кејн, сакам уште малце да им дадам шанса. Ама ќе видиме, треба емоциите да се тргнат на страна на играва и објективно да се размислува. :D

Како влегуваат измениве бе?
На пример Клајн ми е измена под реден борј 2, пред него ми е Чемберлејн со ред.бр1, ќе влезе Клајн на местото на Кошчелни?

На пример Клајн ми е измена под реден борј 2, пред него ми е Чемберлејн со ред.бр1, ќе влезе Клајн на местото на Кошчелни?

Акo вo стaртнaтa пoстaвa имaш 4 или 5 дефaнзивци, вo игрa ќе влезе Oкс.
Акo имaш 3цa, ќе влезе Клaјн

Чембрлејн ќе влезе чим е прва замена

На толку пари странава не можат да ја одржуваат, им ебам неспособните.

Изгубив на H2H кајгана заради овој клајн кој има клин шит :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom