Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
На кој начин се делат бонусиве? Многу ми се нелогични, бонуси само на Арсенал им дадоа и тоа на Чемберс и Белерин, а Мињоле, Кокелан, Кутињо со празни раце. :facepalm:

56 поени, 15ти на форум, 399ти у МКД.

Следното коло мора да се извадат бајаги поени. Играчиве мои имаат лесни утакмици.

Голманите ми изгазија, и Чех и Крул на клупа по 11 поени :ROFLMAO: 57, солидно коло, само нападот некако слабо до сега, Кејн се чека да проработи.. Иначе, што е работава со Берахињо у ВБА? Глеам ни на клупа не бил, а и Рондон го земаа, да не си иде ?

Голманите ми изгазија, и Чех и Крул на клупа по 11 поени :ROFLMAO: 57, солидно коло, само нападот некако слабо до сега, Кејн се чека да проработи.. Иначе, што е работава со Берахињо у ВБА? Глеам ни на клупа не бил, а и Рондон го земаа, да не си иде ?
Можеби во Тотенхем :)

Берахино во Тотенхем, Кејн во Манчестер. :cool:

Затоа и испадна Руни од мојот тим, таман со Мата и Шо ќе ми се 3ца од ѓаволите. :D

50фче викендов што е поеќе од солидно:Д

Берахино сфе му ебам џабе ми стои у напад изглеа ќе морам да се крстам на Бентеке и Лукаку додека не напраам план за Агуеро а се надевам дека тој нема да распали у меѓувреме.

Го џитнаф Фабрегас и го земав Јаја.

50ка на рамно и јас, добро вчера Белерин и Клајн што имаа клин шитови..за следново сакам да го земам Коутињо или Санчез но ќе видиме. Во напад Рондон е интересна опција треба да дава голови не е лош играч.

54 поени, на клупа имам 14 поена од белерин и куртоа

Sent from my 6036Y using Tapatalk

59 со непостоечки напад и ретко мртов Заха. Последна шанса за Кутињо, Заха и Лукаку следно коло.

Добар сум бе, со ваква одбрана, ваков класа голман, и сеуште непостоечки напад добро се држам на 10то место и 4то на хетухет кај што иам 3 од 3.

Не знам дали да мењам нешто у пизду матер. Неам пари да го сменам Заха со Монтеро, 0.5 мил ми фалат, аххх Стефан све ти ебам за Лукаку, златен Гомис.

Се мислам дали Флечер да го стаам у прва постава на сметка на Заха кој ќе игра со Челзи. Или да рокнам 2 измени сеа Заха-Монтеро Лукаку-Гомис?

Дани што мислиш? :Д И ти Манчестер стручњаку?

59 со непостоечки напад и ретко мртов Заха. Последна шанса за Кутињо, Заха и Лукаку следно коло.

Добар сум бе, со ваква одбрана, ваков класа голман, и сеуште непостоечки напад добро се држам на 10то место и 4то на хетухет кај што иам 3 од 3.

Не знам дали да мењам нешто у пизду матер. Неам пари да го сменам Заха со Монтеро, 0.5 мил ми фалат, аххх Стефан све ти ебам за Лукаку, златен Гомис.

Се мислам дали Флечер да го стаам у прва постава на сметка на Заха кој ќе игра со Челзи. Или да рокнам 2 измени сеа Заха-Монтеро Лукаку-Гомис?

Дани што мислиш? :Д И ти Манчестер стручњаку?
Smeni go Lukaku so Diouf,ke ti ostanat 1.6 mill...Stoke igra na domasen so WBA...

Зa дa ти се исплaти, мoрa некoј oд нив дa стрелa.
2цa oд Свoнси, пред нaтпревaр сo Јунaјтед... штo знaм.
Јaс Сигурдсoн гo седнaв нa клупa, иaкo oчекувaм пoзитивен резултaт.

Зa Лукaку уште oдмa ти рекoв декa пoгреши. Тежoк рaспoред имaaт. Не е тoј зa вo тим мoментaлнo (не исклучувaм изненaдувaњa)

Маме Бирам Диуф од Стоук?

Не бе, Гомис го ставам ако мењам шпиц како и да е, него ме копка везниов ред бе многу ми е мртов.

Маме Бирам Диуф од Стоук?

Не бе, Гомис го ставам ако мењам шпиц како и да е, него ме копка везниов ред бе многу ми е мртов.
Gomis protiv trite klin shita na Mancester,ne ti e dobra idejava :-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom