Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Засега 30, утре уште Силва и Туре, not bad :roker:

Клајн и Пајет ми се на клупа, а и двајцата имаат по 7.
Како функционираат замениве?

Клајн и Пајет ми се на клупа, а и двајцата имаат по 7.
Како функционираат замениве?
Ако некој од првата постава не игра воопшто на натпреварот тогаш на негово место влегува соодветната замена

33бода и уште утре мош бод два ќе капнат од Стерлинг, лани имав дупло од сегашнава бројка на освоени поени ...

Овие па со освоени 30 поени се жалат, а што да кажеме ние што имаме под 20. :mad:
Се надевам барем на уште 10 утре од Агуеро, Силва и Саидо. У глобала ова беше катастофално коло.

33 imam jas. Prva sezona mi e i seuste ne ja razbiram poentata na igrata ni so poenite ama so vreme ke bide.

:eek:
851f0.png

Хаха... ќе треба да ме части ако утре види -3.
Само што им пишав мејл, за 1 поен :pos: Не може така. Што е мое, мое си е. Ќе ме крадат они. :D

Лошо прво коло се на се 21 поен од Куртоа -2 , од цела одбрана едвај 2 поена , едино Руни ме извади со 10 поени ама и капитен ми беше па нели дупло. Утре го имам уште Стерлинг па може ке зачука некој гол или асистенција.

Масовно се продава Куртоа. Ме плаши дека ќе му падне цената. Го земав Мињоле.

Кога лажеш некого на форум дека целта на играта е да собереш што повеќе црвени играчи :pos:
456456.jpg

До вчера и Џенкинсон беше црвен

Го сменив Адам со Заха, јеби га овој на картони ќе ме бута а Заха ќе игра цело време кај Палас, плус стартер е, го стаив у прва постава место Митровиќ кој е резерва у Њукасл сега за сега.

Него ме интересира, овие што се на клупа, значи Ромеро, Митровиќ, Холебас и Хатон (така ми се по редослед) влегуваат ако некој од прва постава не игра?
На пример ако не игра Заха кој ќе влезе на негово место? Тој што е прв, во случајов Митровиќ (ако игра во меѓувреме) или некој од бековите?[DOUBLEPOST=1439156145][/DOUBLEPOST]И тоа бенч-буст што е ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom