Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
За второ коло екипата....

Ze1bsgB.png

39 :D бонуси не даваат сезонава?

Дајте кодови од Кајгана лигата...Иначе 29 за прво коло,не е лошо со оглед на тоа дека 2-ца од одбрана+резервата воопшто не играа(Rose,Steven Taylor и Angella),го иам Чех на голот и Кошченли..Клајн 7-ца,Руни како капитен 10-ка,другите 2-ки..Напраив трансфер за второ коло,на местото на Роуз го земав Дармијан

Масовно го менувале Куртоа, демек Мињоле е поарен. Секако Куртоа на крај ќе собере повеќе од 120 поени. :D

47 сосема коректни бодови за мене, не очекувано слаба партија од Хазард и Цеск пред се па и Кошчиелни. Од останатото сум задоволен.
Сеа за второ коло само го стаив Заха стартер а Митровиќ на клупа и Кутињо вице капитен пошто очекувам да ги отворат Борнмут со уште еден клин шит за Мињоле. И Гилфи и Гоми против Њукасл чекам партали тука.

Него не сте ми јасни кај сте пошле со Бане Ивановиќ и 4ца у одбрана?

Што ќар ако почнам уште од прво коло пари да губам ?
Сега ќе го продадам 5.5м, наредно коло го враќам за 5.4... 0.1 во банка :D По малку по малку, до крај 5м цели си во ќар.

Колку за споредба, Мињоле лани имаше повеќе поени од Куртоа :D

Неможам у Х2Х да влезам,This league is closed ми пишува

Епа не може. Во Х2Х само пред почеток на сезона може да се влезе

Прва сезона ми е на официјалната фантази, 30 мислам дека извадив, слабо коло секако за мене. Како иде просек иначе на играва по коло поени?

Сега уствари имам право само на еден фри трансфер до следно коло?

Прва сезона ми е на официјалната фантази, 30 мислам дека извадив, слабо коло секако за мене. Како иде просек иначе на играва по коло поени?

Сега уствари имам право само на еден фри трансфер до следно коло?

После секое коло ќе ти пишува колку е просекот. Секогаш е различен.
Просек на просекот е некаде 45 поени :D

Под просек е лошо, 35-75% над просек е добро 75+% е одлично :D

Да, еден фри трансфер.

Класик лигата е прилично безвезе. H2H е интересно, ама па со 100 души ни со пола нема да изиграш коло.

47, уште Стерлинг утре еден хет-трик и задоволен ќе сум од колово. :D

36, слабо, можеше и подобро, утнав 2-3 одлуки.. Иначе @Џонтра Волта не брзај со трансферите за наредно коло, прајте ги боље последниот ден пред утакмица, сега неделава да не ти урочам ама може на пример на тренинзи да ти се повреди играчот што си го купил и џабе трансферот..

36, слабо, можеше и подобро, утнав 2-3 одлуки.. Иначе @Џонтра Волта не брзај со трансферите за наредно коло, прајте ги боље последниот ден пред утакмица, сега неделава да не ти урочам ама може на пример на тренинзи да ти се повреди играчот што си го купил и џабе трансферот..
Знам, неискусен сум уште, ќе научам ај, млад сум. :D

иначе тоа вајлд-карт што кур е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom