Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Заборавив да ги сменам...

Capture.PNG

Над 20 поени имаат двајцата со бонуси!

Факинг Виздом ми останал у прв тим ебате!

FUUUU.jpg

@ElNinho Добро де би требало да ти се влезат и Клиши и Вард :)

Курац, овој ќе го стави Стерлинг у 73’, а Клиши има едвај 3 поена. За Сперони ми е најкриво, братот пенал одбранил има 15 бода. Ќе беше ова фантастично коло... :place:

Курац, овој ќе го стави Стерлинг у 73’, а Клиши има едвај 3 поена. За Сперони ми е најкриво, братот пенал одбранил има 15 бода. Ќе беше ова фантастично коло... :place:
Клиши има 1 поен мислам :D

Златен Шмајхел ја со Крул у прва :(

32 поени, уште капитенот Стерлинг.

Стерлинг на клупа, значи мора да го зеам Кошта, да ви заебам просек на сите!
Ни 30 поени ќе неам колово, да му се намочам и на вајлд кард и на се.

Не сте интересни вие со Коста.

Пеле :cool:
Дебуши сум го оставил пред Даф... а во случај Стерлинг да не влезе во игра, негова замена ми е батето што промаши пенал.

Имам негде 3м во банка... може да се земе Коста место Ривиер, чисто колку да заработам нешто, а и да му упропастам кариера.

Ете го Стерлинг. :facepalm: Влезе..

Се знаеше додуша ама ај...

Влар? Види сега распоред на Астон Вила за наредни 4-5 утакмици. Ако ти влезе во игра...:D
И сеа што го оставив на клупа? xD[DOUBLEPOST=1410632562][/DOUBLEPOST]Еј абе не играл он. :pos:

И сеа што го оставив на клупа? xD[DOUBLEPOST=1410632562][/DOUBLEPOST]Еј абе не играл он. :pos:

Еј ми текна на тебе да ти кажам право, си викам што малер си Влар да не игра во ваква победа. :D

Уште Руни за утре ми остана 29 иам само Тадиќ,Лукаку и Даф ми носат по 6 бода другиве дај шта даш бод,два и компири...
Стерлинг капитен :icon_mrgr:

Back
На врв Bottom