Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
44, уште Руни капитенот....
Конечно ќар од Бејнс да бидам.

Руни, имаш гол и асистенција. :P

Хихи, сега за сега си погодил, добро е што те послушав. Се надеваме ќе има и уште по нешто. Да ми се извади колото што не го ставив Коста капитен.

Хихи, сега за сега си погодил, добро е што те послушав. Се надеваме ќе има и уште по нешто. Да ми се извади колото што не го ставив Коста капитен.
Ќе има, ќе има. :sneaky:

Глупости...
Полошо коло на фантази не сум имал (барем на една од игрите да ми појдеше од рака) :D

Да ги немав Коста капитен и Фабрегас во тимот ќе имав вкупно 10поена. Гузан го ставив на клупа викам сигурно ќе го изедат поштено, нека брани Lloris и се заебав. А и останативе таповци невидени

Хал да не примат гол, Доусон да биде асистент, Јелавиќ да постигне 3 гола, и ќе имам 50 поени. <3

Колото кога Јунајтед растури мораше да биде колото кога јас ќе играм против Јунајтед фанови во сите Хед ту Хед лиги, а они во тимот да ги имаат Ди Марија/Мата/Руни.
Најмногу поени досега, ниедна победа во хед ту хед...

87 колово + ако ако дае некој поен бонус за Ди Марија и Руни би требало да имам 95-96 поени.
Топ, се враќам! (y)

63, освен ако не додадат некој бонус за Коста, Руни, Мата...

Вајлдкарта активејтед. Шо викате?

Одбраната = 0 :D

Шљуп е 4.5м, толку е и Чемберс. А ќе биде стартер додека Дебуши е повреден.
Шокрос 5.6м... многу за играч од Стоук.

Би одел со играчи од појаки тимови.

Одбраната = 0 :D

Шљуп е 4.5м, толку е и Чемберс. А ќе биде стартер додека Дебуши е повреден.
Шокрос 5.6м... многу за играч од Стоук.

Би одел со играчи од појаки тимови.
Да, да, ако се потврди дека два месеци ќе го нема Дебуши одма го зеам Чејмберс... место Кошчелни :D

Шлап/Шлуп/Шлеп е ставен како дефанзивец, а игра лев бек, лево крило и напаѓач, а Лестер засеа се топ, плус против manure играат следна. Стоук и Барнли ќе имаат многу 0-0 утакмици сезонава.

Такада мислата ми е, Пеле или Нејсмит?

Back
На врв Bottom