Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Направив пар замени за следно коло
fV5nhnZ.png

А где је Диего Коста?
На почеток на сезона беше најефитна можна опција ама сега му скокна цената и не можам да си го дозволам :(
Ама не ми е многу битно за него, очекувам Видал главните поени да ми ги носи.

Лол, со Коста само во минус можеш да идеш.

Не се секирај Мурињо ќе го преваспита. Ако не му напраат некој добар клизач и да му ја изместат ногата ќе си гази :D

Не се секирај Мурињо ќе го преваспита. Ако не му напраат некој добар клизач и да му ја изместат ногата ќе си гази :D
Не бе, тој ако успее да даде 3-4 гола, треба среќни да сме.

Многу е. Руни ми изгледа како подобра опција.

Сеа ќе треба да се прават трансфери. xD

Со трансфери не избрзувајте. Почекајте да завршат репрезентацииве...

Многу е. Руни ми изгледа како подобра опција.

Со трансфери не избрзувајте. Почекајте да завршат репрезентацииве...
Е сеа ти текна. Ги шлупнав јас веќе. :D Па и ми остана некоја пара. xD

Ги откачив Камерон и Ловрен од одбраната, мислам дека Ливерпул пак ќе прими многу голови. Ги земав Влар и Диер, едниот од овие ќе седи на клупа. Го фрлив и Мата, може помалце да игра сега со идењето на Фалкао и Ди Марија. Го земав Фабрегас. Исто и Ериксен нешто не ми е во форма, го сменив со Сигурдсон. И на крај Ваз Те го сменив со Нејсмит. Нејсмит ми е повеќе за на клупа, а и ефтин е и секако ќе добива шанса. А знае да даде гол. Иначе најмака од се ми е што ги испуштив сите поени од Вајман. Трите кола ми дреме на клупа, а направи над 25 поени мислам.

Е сеа ти текна. Ги шлупнав јас веќе. :D Па и ми остана некоја пара. xD

Ги откачив Камерон и Ловрен од одбраната, мислам дека Ливерпул пак ќе прими многу голови. Ги земав Влар и Диер, едниот од овие ќе седи на клупа. Го фрлив и Мата, може помалце да игра сега со идењето на Фалкао и Ди Марија. Го земав Фабрегас. Исто и Ериксен нешто не ми е во форма, го сменив со Сигурдсон. И на крај Ваз Те го сменив со Нејсмит. Нејсмит ми е повеќе за на клупа, а и ефтин е и секако ќе добива шанса. А знае да даде гол. Иначе најмака од се ми е што ги испуштив сите поени од Вајман. Трите кола ми дреме на клупа, а направи над 25 поени мислам.

Влар? Види сега распоред на Астон Вила за наредни 4-5 утакмици. Ако ти влезе во игра...:D

Back
На врв Bottom