Зајче
Бело, и тоа!
- Член од
- 13 септември 2008
- Мислења
- 3.439
- Поени од реакции
- 3.947
Најверојатно како прва измена ти бил ставен дефанзивец и затоа ти е сменето во 4-3-3
Е да, дефанзивец беше прва измена
Фала!Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најверојатно како прва измена ти бил ставен дефанзивец и затоа ти е сменето во 4-3-3
Фала!Направив пар замени за следно коло
![]()
Лол, со Коста само во минус можеш да идеш.А где је Диего Коста?
На почеток на сезона беше најефитна можна опција ама сега му скокна цената и не можам да си го дозволамА где је Диего Коста?

Лол, со Коста само во минус можеш да идеш.

Не бе, тој ако успее да даде 3-4 гола, треба среќни да сме.Не се секирај Мурињо ќе го преваспита. Ако не му напраат некој добар клизач и да му ја изместат ногата ќе си гази![]()
Не бе, тој ако успее да даде 3-4 гола, треба среќни да сме.

Сеа ќе треба да се прават трансфери. xD
Е сеа ти текна. Ги шлупнав јас веќе.Многу е. Руни ми изгледа како подобра опција.
Со трансфери не избрзувајте. Почекајте да завршат репрезентацииве...
Па и ми остана некоја пара. xDЕ сеа ти текна. Ги шлупнав јас веќе.Па и ми остана некоја пара. xD
Ги откачив Камерон и Ловрен од одбраната, мислам дека Ливерпул пак ќе прими многу голови. Ги земав Влар и Диер, едниот од овие ќе седи на клупа. Го фрлив и Мата, може помалце да игра сега со идењето на Фалкао и Ди Марија. Го земав Фабрегас. Исто и Ериксен нешто не ми е во форма, го сменив со Сигурдсон. И на крај Ваз Те го сменив со Нејсмит. Нејсмит ми е повеќе за на клупа, а и ефтин е и секако ќе добива шанса. А знае да даде гол. Иначе најмака од се ми е што ги испуштив сите поени од Вајман. Трите кола ми дреме на клупа, а направи над 25 поени мислам.