Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Жиру на клупа ... Фак
Па ти ми се падна и баш го гледав тимот и гледам Сигурдсон и си викам можно ли е :D[DOUBLEPOST=1408203688][/DOUBLEPOST]

ЗАААААААААААШШТТТТТТТТТОооооооооооооо?
Зајче :pos:

Последно уредено:
Цело лето ви зборам да не собирате од manure играчи, мислите ве лажам или намерно го праам за да нервирам. Едноставно не ги бива, не ги земајте. Превисоки цени за просеци, медиокритет.

Priznavam greshev.

Ако испееме три Аве Рајовиќ ќе ни биде простено ?[DOUBLEPOST=1408206710][/DOUBLEPOST]2ца од клупата ми носат повеќе играчи од сите 6 играчи во првиот тим (y) (y) (y) (y)

Последно уредено:
Имам тројца од Арсенал, тројцата носат по 1 бод. АПЛАУЗ!
Го имав Koscielny ама дека тоа и-то беше жолто го сменив. :(

33чисти, со Сигурдсон на клупа, Мата во игра. Крул, Кејхил, Стерлинг, Навас, Ривиер утре. Се молам некој да не игра, да влези Сигурдсон.

Цели 24 поени имам, пола се на Руни шо ми е капитен...
Утре уште 4ца, плус Јанг ми влегува место Баркли кој ќе лета од составов (не разбрав порано дека е повреден).

Леле Миралас влегол во 81ва минута, а на клупа го иам Вајман со 9 поени. И сеа место 54 иам 46 поени. :facepalm: Уште 3ца ми останаа иначе. Ловрен, Стерлинг и Кејхил. Ај ваљда еден од овие нема да игра. :D

Леле Миралас влегол во 81ва минута, а на клупа го иам Вајман со 9 поени. И сеа место 54 иам 46 поени. :facepalm: Уште 3ца ми останаа иначе. Ловрен, Стерлинг и Кејхил. Ај ваљда еден од овие нема да игра. :D
Ако се повреди некој на тренинг можда :D

Кога се инаетиш :D

Па и Миралас влече некоја повреда.

Ништо не му е. Само паника дигат овие од фантази :D

Ја Нејсмит од Евертон го имам на клупа. Аматер сум си.:D

41 за денеска
Утре ги чекам Цеск, Џеко и Иванович

Back
На врв Bottom