Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.867
- Поени од реакции
- 52.940
Не е сигурно дека ќе остане. Уште претходно ми беше ставен.Капитен Хазард![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е сигурно дека ќе остане. Уште претходно ми беше ставен.Капитен Хазард![]()
Тргни све што е од manure.Сите сугестии се добредојдени![]()
Сите сугестии се добредојдени![]()
Мене и твојот тим е малце чуден, го имаш Коларов кој не игра баш стандардно, напаѓачите ти се коцкање сите (освен Стариџ ваљда) и средниот ред исто ти е коцкање со Сигурдсон и Тадиќ.Цената на Јаја е превисока, мислам дека нема да ја повтори ланската сезона.
На негова сметка би земал подобри играчи за на клупа.
Чемберс во Сотон не успеа да се избори во прв тим, во Арсенал уште помалку... претпоставувам
Не ја занемарувајте клупата![]()
Мене и твојот тим е малце чуден, го имаш Коларов кој не игра баш стандардно, напаѓачите ти се коцкање сите (освен Стариџ ваљда) и средниот ред исто ти е коцкање со Сигурдсон и Тадиќ.Сепак ти си знаеш.
Kолку пари ти останаа на крај?
Јаја може и ќе го продадам за да зеам пример двајца добри средњаци и место Јаја-Ел Ахмади да ги иам нив, а Чејмберс го иам зошто во прво коло (освен ако не се купи некој деновиве) стопер нема кој да игра зошто Пер денес се врати, а Кош има мала повреда...Цената на Јаја е превисока, мислам дека нема да ја повтори ланската сезона.
На негова сметка би земал подобри играчи за на клупа.
Чемберс во Сотон не успеа да се избори во прв тим, во Арсенал уште помалку... претпоставувам
Не ја занемарувајте клупата![]()
Затоа си има зимски wildcardЈаја ќе го нема скоро 2 месеци заради тој ѓупскиот куп.
Тие 2 месеца ќе бидат Јануари (крај) и Февруари (почеток) така да до тогаш има време.
Него стварно не ми е јасно зошто прашувате за сугестии.. терајте си по свое после само ќе пцуете некој ако ве заебе..глејте ги тимовите на другите и сами ќе дојдете до заклучок дали треба нешто да смените или не.