Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не ме предомисли некој трансфер деновиве :D

Untitled.jpg

10601136_633692660072316_1906992219_n.jpg

Сите сугестии се добредојдени :D

Цената на Јаја е превисока, мислам дека нема да ја повтори ланската сезона.
На негова сметка би земал подобри играчи за на клупа.
Чемберс во Сотон не успеа да се избори во прв тим, во Арсенал уште помалку... претпоставувам

Не ја занемарувајте клупата :)

Чемберс во Сотон не успеа да се избори во прв тим, во Арсенал уште помалку... претпоставувам

Мене и твојот тим е малце чуден, го имаш Коларов кој не игра баш стандардно, напаѓачите ти се коцкање сите (освен Стариџ ваљда) и средниот ред исто ти е коцкање со Сигурдсон и Тадиќ. :) Сепак ти си знаеш. :D

Kолку пари ти останаа на крај?

Мене и твојот тим е малце чуден, го имаш Коларов кој не игра баш стандардно, напаѓачите ти се коцкање сите (освен Стариџ ваљда) и средниот ред исто ти е коцкање со Сигурдсон и Тадиќ. :) Сепак ти си знаеш. :D

Kолку пари ти останаа на крај?

Сакам да се коцкам :D
Не ми останаа пари.

Коларов шутира слободни и пенали, гол од одбранбен играч вреди. Во случај да не игра, гоимам Џонс како замена. Најлош случај е да влезе од резерви во игра и да останам само на 1 поен :D
Но биди сигурен дека нема да го задржам долго. Никогаш не сум потрошил волку за дефанзива. Ќе ги искористам тие пари да го доведам Лукаку во напад.

Сигурдсон за 6м, овој поклон не се пропушта.
Тадиќ би бил новиот Мичу :D Меѓу играчите од среден ред е, а игра и каконапаѓач. Добар учинок имаше на пријателските.

Мора да се има малку поразличен тим од останатите, ако сакам разлика :D Или позитивна или негативна.

Сезонава потешко е да се направи добар тим. Играчот што лани го земав за 4.7м и заработив скоро 2м, сега платив 8.5м за истиот :D

Јаја може и ќе го продадам за да зеам пример двајца добри средњаци и место Јаја-Ел Ахмади да ги иам нив, а Чејмберс го иам зошто во прво коло (освен ако не се купи некој деновиве) стопер нема кој да игра зошто Пер денес се врати, а Кош има мала повреда...

Тие 2 месеца ќе бидат Јануари (крај) и Февруари (почеток) така да до тогаш има време.

Него стварно не ми е јасно зошто прашувате за сугестии.. терајте си по свое после само ќе пцуете некој ако ве заебе..глејте ги тимовите на другите и сами ќе дојдете до заклучок дали треба нешто да смените или не.

Тие 2 месеца ќе бидат Јануари (крај) и Февруари (почеток) така да до тогаш има време.

Него стварно не ми е јасно зошто прашувате за сугестии.. терајте си по свое после само ќе пцуете некој ако ве заебе..глејте ги тимовите на другите и сами ќе дојдете до заклучок дали треба нешто да смените или не.

А тој "некој" e... :place:

Види Златко, тоа е се тактички испланирано со цел да ја намалам конкуренцијата.
Ти мислиш јас им давам сугестии за да си го подобрат тимот... ма неееее бе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom