36 натпревари одиграл лани во лига. На 34 ги одиграл сите 90 минути.
Запишал и 2 асистенции
Во куповите 3 натпревари и 1 гол има.
Мислам дека би бил стандарден. Не гледам дека имаат некоја подобра опција за десен бек.
Hill posiguren mi e nekako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
36 натпревари одиграл лани во лига. На 34 ги одиграл сите 90 минути.
Запишал и 2 асистенции
Во куповите 3 натпревари и 1 гол има.
Мислам дека би бил стандарден. Не гледам дека имаат некоја подобра опција за десен бек.
Hill posiguren mi e nekako.
Ливерпул лани прими 50 гола, а ти имаш 2ца од нив во дефанзива. Немора да значи дека пак ќе примат толку, ама дури 2ца од екипа која пред 5 месеци имала очај одбрана е многу. Смени го едниот, сеа одлучи си ти кој, оти и Ловрен и Шкртел знаат да дадат гол...(ама вториот знае и да си го стегнеПрегледај го приврзокот 99829 Добар ли е или да менам нешто?
Вади го Ламберт. А и Адебајор не е нешто посебно сигурен.Експерти како делува ова?
![]()
Ај те послушав...Лонг и Жиру место Адебајор и Ламберт, а Фабрегас влета место Ремзи.Вади го Ламберт. А и Адебајор не е нешто посебно сигурен.![]()
Незнам зошто сите рамзи го зимате во тим кога неверувам дека ќе ја има формата која лани ја имаше на почетокот на сезона до неговата повреда.
There are no GKs there is only Chelsea секој играч е голман кај насКој беше голман на Челзи на пријателскиве Чех или Куртоа?
А баш вчера кога правев измени на тимот барав некој дефанзвец од Палас.Отиде јабана Пјулис, вадете од Кристал Палас све.