Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мизерија....5 бода од 4 играчи. Се надевам на Челзиевци денеска, Кол, Рамирес и Стариџ

Во последен момент го сменив Ба со Подолски, и го ставив Мата наместо Лампард капитен...и заебав работа :(
Ај има уште време. Нека даде некој гол или нека асистира Мата, да ме расположи малку :D

Мислам дека ќе имам некој неславен рекорд. Како шо тргнало, ќе го завршам колото со минус бодови. :D

Агуеро капитен :sick::sick:
547097_466093400097548_572738375_n.jpg

:ROFLMAO:

Ни Рамирес ни Стариџ не играја :tapp: Да му ебам племето како ги погодуваат играчите тие шо се на врвот на табелата, глобално?

Ни Рамирес ни Стариџ не играја :tapp: Да му ебам племето како ги погодуваат играчите тие шо се на врвот на табелата, глобално?
Среќа+знаење.На пример си требало да знаеш дека Стариџ нема да игра прв тим бидејќи Торес е прв избор а башка имаат и играчи како Хазард/Мата/Оскар што може да играат на таа позиција.Еве во КШилд играше Рамирес на негово место.
Е сега од кај да знаеш дека и Стариџ и Рамирес ќе се разболат пред на помалку од 24 саата пред мечот :)

Среќа+знаење.На пример си требало да знаеш дека Стариџ нема да игра прв тим бидејќи Торес е прв избор а башка имаат и играчи како Хазард/Мата/Оскар што може да играат на таа позиција.Еве во КШилд играше Рамирес на негово место.
Е сега од кај да знаеш дека и Стариџ и Рамирес ќе се разболат пред на помалку од 24 саата пред мечот :)
Е то де...па ни Јанг ни Тејлор не играја :pos: а Сонг го продадоа...Сега ми остана тројката од Јунајтед, Руни, Кагава, Валенсија...е тука ако тргне може да пукне и 30-ка ;)

А јас што да кажам, Дајер од Свонси ми е резерва, а има 13 поени освоено.. + бонус што ќе има....

13 поени досега, а ми останаја уште Нани и Де Геа. Растурам.

добро е 1 на кајгана лига до сега 56 бода , Иванович 15 :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom