Fantasy Premier League 2012/13

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
После одличниот прв ден, денес катастрофа иако реално очекував повеќе.
Торес(к), Агуеро, Силва, Мата:mad:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.584
Поени од реакции
6.314
Резервите автоматски влегуваат на тие што се ставени во прв тим а не играле така ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Резервите автоматски влегуваат на тие што се ставени во прв тим а не играле така ?
Да. На пример ако го имаш Сонг во тим на негово место ќе влезе првата замена.
Ако си го имал Сонг за капитен поени за капитен ќе ги земе вице капитенот.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Досеа 43 поени(15 Иванович, 10 Нолан, 7 Чех), а утре ги имам плус Кагава и Валенсија.

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
40 имам од сите играчи, Насри, Синклер и Шчезни кој ми е капитен ми се издвојуваат со поголеми цифри на поени. Другите се све 2,1,0.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
27 поени, ќе бидат 30 оти ќе ми влезе Бритон од замените место Модриќ (со кој памет го ставив незнам), и денеска уште Де Геа, Евра и РвП (к).
Со малку среќа ако успеам до кај 45 да стасам колово јас ќе бидам пресреќен.

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
65 dosega,epten se zaebav sto ne obrnav vnimanie na Rosicky oti ne znaev deka e povreden a nitu sum bil epten zainteresiran za fantasy ligava,plus timov mi bese napraven uste pred skoro mesec dena ama kako trgnalo bogami ke treba poseriozno malku....ajde uste Vidic denes pa ideme preku 70.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Еее Рики куче едно глупаво... Ги даде Бен Арфа, Фелаини, Хангеланд и Шоукрос за Вермален, Нелсен, Даунинг и Пиенар...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.189
5 тима по 56 поени го делат првото место во лигата(меѓу кои и мојот тим), колото не е завршено, ќе се рачуна и мечот Челзи - Ридинг, па уште некој поен ќе се додаде на ова.
Мислев дека Ивановиќ ќе е суспендиран некој меч (заради црвениот од комјунити шилд), али ме сјеба јако. Плус некое поенче ќе имав.
Како и да е, задоволен од прво коло .. за понатаму ќе видиме. На прво место во четири лиги сум.
Наредно коло стајте некој од Јунајтед, како што се напиздени ќе донесат некој поен повеќе. : ))

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ме заебаа овие од резултати.ком.
Не забележав кој асистираше, па идев да гледам после утакмица и имаа пишано Бејнс, после гледам во фантази тимот нема 3 поени за асистенција. На крај испадна дека Гибсон асистирал:tapp:

Јас имам 55 се на се, одбраната супер(Бејнс 9, Вилиамс 7, Кол 6, Рисе 9) и Петриќ 16, другиве катастрофа.
Имам сега едно прашање. Рамирес не играше сега против Виган и на клупа чека Бритон(3 поена), што ќе се случи ако Рамирез заигра против Рединг? Ептен глупо ова со 2 утакмици на еден тим во едно коло. Најдобро ќе беше воопшто да не се сметаа поените од Челзи-Рединг.

Гледам овој првиот што има 101 поен, го имал Дајер на клупа со 16 поена:pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Ме заебаа овие од резултати.ком.
Не забележав кој асистираше, па идев да гледам после утакмица и имаа пишано Бејнс, после гледам во фантази тимот нема 3 поени за асистенција. На крај испадна дека Гибсон асистирал:tapp:

Јас имам 55 се на се, одбраната супер(Бејнс 9, Вилиамс 7, Кол 6, Рисе 9) и Петриќ 16, другиве катастрофа.
Имам сега едно прашање. Рамирес не играше сега против Виган и на клупа чека Бритон(3 поена), што ќе се случи ако Рамирез заигра против Рединг? Ептен глупо ова со 2 утакмици на еден тим во едно коло. Најдобро ќе беше воопшто да не се сметаа поените од Челзи-Рединг.

Гледам овој првиот што има 101 поен, го имал Дајер на клупа со 16 поена:pos:
Ако Рамирес изигра макар 1 мин. ќе освоиш 1 поен :).
А поените од Челзи-Ридинг се важат ама затоа тие што имаат играчи од Челзи/Ридинг ќе се заебат во трето коло па ќе има масовно продавање :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Зашто автоматските измени не се напраени?
Имам двајца кои не играле уопште а уште ми седат у тимот :(

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.453
Поени од реакции
58.841
Зашто автоматските измени не се напраени?
Имам двајца кои не играле уопште а уште ми седат у тимот :(
Кога ќе заврши колото, тогаш ќе бидат направени измените
После натпреварот Челзи-Ридинг

D

draft

Гостин
Рамно 50 поени од прво коло. Не е лошо ама сепак не бев задоволен од тимот и уште одма ја искористив вајлд картата. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom