Fantasy Premier League 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене ова коло ни Руни ни Бенд не играат. Закон сум.

Значи во вистински момент знам да заменам капитен супер вчера го ставив Нани капитен :)

Значи незнам дали сум само јас, ама последниве две кола ме дотепаа вкупно 65 поени од двете (n) се надевам некои бонуси ќе ме спасат.

катастрофа сум !!!
25 поена до сега и уште Агбонлахор ми остана како капитен
да му тргне денеска да даде некој хеттрик нема да биде лошо :)
--- надополнето: Sep 25, 2011 8:27 AM ---
Го сменив Суарез за Агуеро, па ако започне од сега па натаму Уругваецот да се разигрува, убичу га.
:D :D :D :D

37 Руни ме зафракна што не играше + денес уште Гивен и Де Лает

Поарно Силва стај го за капитен, ем можи гол да дај, ем асистенција, плус играат на домашен терен против Евертон.
Мое мислење само, ти како сакаш.:X3:
Агбонлахор т.е Астон Вила играат против КПР на гости, а богами се засилија тие..

да те послушав не ќе беше лошо :)

48 поени имам од ова коло !

Од овие 6 кола вкупно имам 317 поени ! :D

да те послушав не ќе беше лошо :)
Друг пат ќе знаеш.
Сеа остај го Агбонлахор капитен да ти е, има „лесен“ противник Виган...може ќе ти донеси поени.

Иначе ова коло пак над просекот јас. :D
Average 34pts
A jaс 46 поени..

Гадно и ова коло у пм .. Полошо и од минатото, просекот беше 40 (мислам) сега 34, макс. 80 и нешто :confused: .. Така да со освоениве 56 п. не сум за жалење, има и поутепани.

Друг пат ќе знаеш.
Сеа остај го Агбонлахор капитен да ти е, има „лесен“ противник Виган...може ќе ти донеси поени.

Иначе ова коло пак над просекот јас. :D
Average 34pts
A jaс 46 поени..

да ти кажам право ќе го оставам за капитен не може два пати по ред да не го бива,Вашка немаат некои други напаѓачи Астон Вила така да следното коло сто посто ќе даде гол :)
а ја за ова коло 27 поена ООООО ЈЕАААААААА БЕЈБИ :place:

По слабите неколку кола тимор на Раста Вориорс направи неколку измени со цел да се врати на вистинските патеки !!​

Новиот тим изгледа вака​

Асмир Беговиќ​

Рајан Шоукрос - Џон Тери - Јунес Кабул​

Мартин Петров -Лука Модриќ - Давид Силва - Луис Нани​

Един Џеко - Леон Бест - Серхио Агуеро​

рез. Соренсес, Чарли Ворд, Дени Симпсон, Чик Тиоте

Поради најлесниот противник ова коло капитен ќе биде Луис Нани од кого се очекуваат голови во одсуство на Вејн Руни :D

По слабите неколку кола тимор на Раста Вориорс направи неколку измени со цел да се врати на вистинските патеки !!​

Новиот тим изгледа вака​

Асмир Беговиќ​

Рајан Шоукрос - Џон Тери - Јунес Кабул​

Мартин Петров -Лука Модриќ - Давид Силва - Луис Нани​

Един Џеко - Леон Бест - Серхио Агуеро​

рез. Соренсес, Чарли Ворд, Дени Симпсон, Чик Тиоте

Поради најлесниот противник ова коло капитен ќе биде Луис Нани од кого се очекуваат голови во одсуство на Вејн Руни :D
Yeah, right. :ROFLMAO:

да ти кажам право ќе го оставам за капитен не може два пати по ред да не го бива,Вашка немаат некои други напаѓачи Астон Вила така да следното коло сто посто ќе даде гол :)
а ја за ова коло 27 поена ООООО ЈЕАААААААА БЕЈБИ :place:
Во право бев мора Агбонлахор гол да даде :)
Го сменив Суарез за Агуеро, па ако започне од сега па натаму Уругваецот да се разигрува, убичу га.
:D :D :D :D :D :D

Back
На врв Bottom