Fantasy Premier League 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Се утепав од менување на тимот, сега мислам дека направив солиден тим.
75 поени ова коло,а минатото 78.

31 поен минатото коло, ќе зеам ќе го избришам и тим, ќе се откажам од играта.:pos:
Напраив три трансфери ова коло, го купив Агуеро, сметајте дека Џеко пак ќе влези во форма. :D

Szczesny
Minutes played 68 (2 поени)
Goals conceded 4 (-2 поени)

И јас сум нашол кој голман да го стаам, со таква одбрана.:confused:

Го ставив фино лепо Ворм во прв тим, ама легендите автоматски го смениле со Беговиќ. Не ми е јасно како, ама така бидна. Сега наместо 8-10 поени од Ворм, ќе добијам цели 2-3 од Беговиќ. Супер.

Моментално само двајца од прв тим играа и ми носат 5 поени, во резервите Петров (7 поени), Ворм (8 поени) и Ди Санто (6 поени).

ако може еден совет за следно коло капитен да го ставам Агбонлахор (против КПР) или Демпси (против ВБА) ?

Само 37 поени во ова коло.
А, трансфери можам да правам само со парите што ги имам во банката, така, поените овде ништо немаат улога?

Лошо коло за повеќето што играат Фантази. Гледам просекот е 40п. , јас имам толку.

Ајде другото повеќе .. ;)

Gameweek 5 Points
51pts
Над просекот, наредната недела не очекувам над 40 поени, секогаш е така кај мене. :D

60 поенчиња, доволно -28 од трансфери така да 32 :pos:
Ме извадија Агуеро и Нани, без нив 20 ќе имав. :tapp:

Овие Њукасл се затепаа со Ливерпул за овој Марво а само крајните 10 минути го пуштаат да игра :tapp:

Јас 48 поени од кои 20 од Нани дека капитен, слабо ама со оглед како поминале другиве пак добро е.

51 поен ова коло... за наредно прв пат во сите овие години на фантази со по три играчи од три тимови, се погодија по мое противниците по мое 80+ наредно коло ако не јбг имам вајл карта и ќе оди за средување на нов состав ...Overall Rank 59,144 од скоро 2.5 м играчи за сега сум доста задоволен иако сум на 90 бодови заостанување од најдобриот во свет :)

fanfh.jpg

Back
На врв Bottom