Fantasy Premier League 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Го сменив Суарез за Агуеро, па ако започне од сега па натаму Уругваецот да се разигрува, убичу га.

64117226.jpg

Ја искористив Вајлд картата...да видиме што ќе биде сега.

уште никој не ми одговори
кој да го ставам за капитен ова коло?
Демпси (против ВБА)
Агбонлахор (против КПР)
--- надополнето: Sep 22, 2011 2:44 PM ---
Демпси (против ВБА)
Агбонлахор (против КПР)

Демпси (против ВБА)
Агбонлахор (против КПР)
--- надополнето: Sep 22, 2011 2:44 PM ---
Демпси (против ВБА)
Агбонлахор (против КПР)

Агбонлахор е во форма, веќе ги постигна головите за АВ што ги имаше постигнато лани за цела сезона. Фулам играа вчера 120 мин. со Челзи, утепани се во поим. Мој совет ти е Агбонлахор ама не ме пцуј после :icon_mrgr:

П.С. А што не ставиш некој појак капитен?

да ама Фулам игра со послаба екипа (по мое мислење)
ајде важи ќе те послушам и ќе го ставам Агбонлахор
кој пјак да го ставам?ја по мојата логика секој пат за капитен го ставам тој што игра против најслабата екипа пошто има најголеми шанси да даде гол т.е. да се докаже

кој пјак да го ставам?ја по мојата логика секој пат за капитен го ставам тој што игра против најслабата екипа пошто има најголеми шанси да даде гол т.е. да се докаже
Во среден ред кој ти се ? Ако имаш некој кој игра во јака екипа и игра на домашен терен, вметни го него...

Не мора да значи. Мене Нани ми е капитен и без разлика дали слаба - јака екипа, увек ми носи 20 бода просек :) Стави некој јак, не мора да значи овие дека ако играат со слаба, гол ќе дадат. А ВБА имаат лоша серија само добро играат, сигурно дека ќе го искористат заморот на Фулам за да профитираат. Ама твој избор.

го ставив агбонлахор за капитен па што сака нека биде
среден ред ми се Аршавин,Педерсен,Демпси и Давид Силва

го ставив агбонлахор за капитен па што сака нека биде
среден ред ми се Аршавин,Педерсен,Демпси и Давид Силва
Поарно Силва стај го за капитен, ем можи гол да дај, ем асистенција, плус играат на домашен терен против Евертон.
Мое мислење само, ти како сакаш.:X3:
Агбонлахор т.е Астон Вила играат против КПР на гости, а богами се засилија тие..

Не мора да значи. Мене Нани ми е капитен и без разлика дали слаба - јака екипа, увек ми носи 20 бода просек :) Стави некој јак, не мора да значи овие дека ако играат со слаба, гол ќе дадат. А ВБА имаат лоша серија само добро играат, сигурно дека ќе го искористат заморот на Фулам за да профитираат. Ама твој избор.

а оти не ти е Руни цело време капитен ?
Или идеш на убавина .:pos:

а оти не ти е Руни цело време капитен ?
Или идеш на убавина .:pos:

Па Руни само голови дава оваа сезона, лани тој ми беше зошто играше втор напаѓач, почесто асистираше. Вака од Нани имам загарантирани и гол и асистенција минимум :icon_lol:

Back
На врв Bottom