Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 15.003
- Поени од реакции
- 23.684
Го сменив Суарез за Агуеро, па ако започне од сега па натаму Уругваецот да се разигрува, убичу га.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
уште никој не ми одговори
кој да го ставам за капитен ова коло?
Демпси (против ВБА)
Агбонлахор (против КПР)
--- надополнето: Sep 22, 2011 2:44 PM ---
уште никој не ми одговори
кој да го ставам за капитен ова коло?
Демпси (против ВБА)
Агбонлахор (против КПР)
Во среден ред кој ти се ? Ако имаш некој кој игра во јака екипа и игра на домашен терен, вметни го него...да ама Фулам игра со послаба екипа (по мое мислење)
ајде важи ќе те послушам и ќе го ставам Агбонлахор
кој пјак да го ставам?ја по мојата логика секој пат за капитен го ставам тој што игра против најслабата екипа пошто има најголеми шанси да даде гол т.е. да се докаже
да ама Фулам игра со послаба екипа (по мое мислење)
ајде важи ќе те послушам и ќе го ставам Агбонлахор
кој пјак да го ставам?ја по мојата логика секој пат за капитен го ставам тој што игра против најслабата екипа пошто има најголеми шанси да даде гол т.е. да се докаже
Стави некој јак, не мора да значи овие дека ако играат со слаба, гол ќе дадат. А ВБА имаат лоша серија само добро играат, сигурно дека ќе го искористат заморот на Фулам за да профитираат. Ама твој избор.Поарно Силва стај го за капитен, ем можи гол да дај, ем асистенција, плус играат на домашен терен против Евертон.го ставив агбонлахор за капитен па што сака нека биде
среден ред ми се Аршавин,Педерсен,Демпси и Давид Силва
Не мора да значи. Мене Нани ми е капитен и без разлика дали слаба - јака екипа, увек ми носи 20 бода просекСтави некој јак, не мора да значи овие дека ако играат со слаба, гол ќе дадат. А ВБА имаат лоша серија само добро играат, сигурно дека ќе го искористат заморот на Фулам за да профитираат. Ама твој избор.

а оти не ти е Руни цело време капитен ?
Или идеш на убавина .![]()