Фан страна на Луксембург на Фејсбук си игра мајтап со Македонија. Го заслужуваат тоа фудбалерите..

• Креатор на темата Креатор на темата M.O.P.
  • Време на започнување Време на започнување
Каков проколнат :) се додека е онаа структура во РФМ и воглавно играат сељанштана во репрезентацијата, ќе им подаруваме историја на репрезентации.

Грешка си. Статус кво ќе беше да стоеше у место. Ова не е стоење у место, ова е пропаѓање со брзина на светлината. Регресија до максимум...:facepalm:

Па така ми личи си тапкаме во место, нов тренер, ветувања дека конечно ќе поминеме група. А кога ќе почнат квалификации кондиција имаат за 20 мин, не трчаат, не се борбени, на химна молчат, баш како во онаа комичната песна, Величе е дрво далеку сме од прво(иако не играше денес) Овие и на фудбал менаџер да ги играш нема да може да извадиш резултат. Основата ја фудбалот ја немаме. Еден Андон Дончевски еднаш убаво си кажа. За добра репрезентација мора да се има добар клубски фудбал. Ние тоа го немаме. Не само фудбалот како спорт, целата нација е во заложништво на Dirty Harry, неговото бизнис лоби, кое мести по Азија.
2 во 1 во кладилница е 35 коеф. Помножете некоја сума со овој коеф ете го профитот. Ама овде лошото е што профитот се прави на имиџот на државата и спортот.

Абе и они не сакаат да губат ама така им е наредено. ;)
50 коеф сигурно цела ффм е уплатила 2/1 сега се частат некаде а вие ги пцувајте.

Јас мислам дека ако играше Величе ќе им извадевме нерешено !

Има јаки коментари, и Игорче коментирал... бара хајлајтси за да пушти на вести:pos:

Синоним за Македонскиот фудбал е МИЗЕРИЈА:tapp:
Треба под ИТНО да се забрани македонската фудбалска репрезентација да не претставува на меѓународно ниво, кога ќе почнат да играт со срце и гинат на терен, а не да гледаме балерини на терен, може ќе добијат дозвола:facepalm:

Ќе има ли организиран пречек за ‘‘талентиве‘‘:D

Абе и они не сакаат да губат ама така им е наредено. ;)
50 коеф сигурно цела ффм е уплатила 2/1 сега се частат некаде а вие ги пцувајте.

Ич не се сомневам во ова, гарант се наполниле со пари. На Македонскиот дрес се богатат, клошари.

Малиот Трпе во школо го прашуваат што работи татко ти? Трпе одговара:
Татко ми е машка стриптизета во клуб за хомосексуалци, игра гол пред
мажите а понекогаш кога ќе му платат добро, одат во соба во евтин мотел и
спијат заедно. Учителката во шок го вади од училница и го прашува: Трпе дали ова е вистина? Трпе одговара: Не татко ми игра фудбал за репрезентација на Македонија ама ми беше срам да признаам пред сите деца.

Ич не се сомневам во ова, гарант се наполниле со пари. На Македонскиот дрес се богатат, клошари.

И јас се богатам,а можеш и ти,само треба во кладилница да играш контра Македонската репрезентација.

Да пробавте на 100че бар,ќе ќаревте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom