Фан страна на Луксембург на Фејсбук си игра мајтап со Македонија. Го заслужуваат тоа фудбалерите..

• Креатор на темата Креатор на темата M.O.P.
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се верува,и Македонската фудбалска репрезентација стаса до ЧДА :eek:

Џон Тошак?

More like,Џон Ташак.

Уф,сакам да им пишам некој текст на нашиве ама немам некоја инспирација.Ај ќе видам што можам да сторам.

35 не е мал коефицинет. Некој доживотно се осигура на таа утакмица.

Treba da otvorime tema u Misterii
Zasto ne moza da pobedi Mak. reprezentacija u Nogomet ?

Македонските фудбалери на враќање од Луксембург !

9a11883317fde3aef2e2432a58c86779.jpg

Па ни срам ни перде. Пандев и Новески видете какви ‘‘ грешки ‘‘ прават. И тоа ѕвездите ја местат, аплата.

Џон Тошак?

More like,Џон Ташак.

Уф,сакам да им пишам некој текст на нашиве ама немам некоја инспирација.Ај ќе видам што можам да сторам.

Или Џон ТРОШОК,со вакви резултати кој било рандом може да ја води репрезентацијава,па дури и за беспари,онака чисто од гордост и задоволство.;)

Од секогаш ме интересирало како оди ова со местењево, зашто очигледно сите мора да знаат за одлукава. Влага Тошак и им вика дечки ништо, идеме 2 у кец и сите сложно кимаат со глава? Па јас не знам зошто не се откажат од репрезентација ова младичиве, барем тие на кои им останало колку толку достоинство. Што не излезе Пандев како најголем авторитет во фудбалов кај нас и да каже што се прави, нека се повлече, па нека се спасуваат глувциве од циркусов. Јас не знам што уште треба да направат за да го допрат дното. Срамота.

Пола град овде ја пишале 1, некои хазардери ја ставале и 2/1, јбг некогаш се исплати.

Абе јас кец си ја фатив, а нив кој ги e*e и така се дрва невидени.:LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom