Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Абе луѓе така сакало да биде сега може 300 ситници да најдеме
Зашто Лекиќ сама не заврши
Зошто Суслина бранеше на крај
Зошто Пенка избрза при шутот
Зошто фаул направивме на 20 секунди врз Грот
Зошто не решивме по регуларно време
И уште 1000 ЗОШТО ама едно е јасно НЕ БИЛО ПИШАНО

Има договорено играчи/трансфери за следна сезона во Вардар?

Само млади играчи, ваљда од од младинската екипа. Така иам сфатено. и нема да регистрираат екипа за ЛШ.

Вори, со домашни ракометарки ќе биде составот, тоа дробиме со месеци веќе.

Чекаат да заврши финалето во челинџ купот и од таму ќе земат за в година.

Иако сите бевме за нашиот шампион но Ѓер залужи. Во текот на целиот натпревар играа помотивирано и поагресивно. Вардарки постојано се потпираа на Пенезиќ, Лекиќ и Цвијиќ, крилата каде се ????? Јас мислам толку им беше силата.
Жално е што избрзаа на крајот можеше уште некое време да бидеме дома под седитиви :)

Уште се нервирам бе....најмногу ми е криво што ќе остане троа повечко време до некоја ваква шанса..

Каква македонска утакмица еј..и после некој ќе рече немало македонки во тимот....

ЕПтен ми е криво бе..ептен...најмногу мразам вакви порази кога се е израмнето и нема ни судија за пцуење ни тинтири ни минтири...едноставно..тоа е....спорт....ебан спорт.

По ѓаволите бе.....

Тешко е бре, ми се одмили се вечерва

Заврши една ера. И никој од нас не смее да жали и да се прави спортиста зошто девојките цело време пред полу празни трибини играа, не добија подршка (не вреднуваме кога имавме јак тим) сега нема европско натпреварување веќе во Македонија, ке гледаме младинци како се заебават

Чанаџија во мртва трка со Тата за титулата најглупа ракометарка евер.
Пишано 2 саати пред крајот:D

работата е што нашите не го решија победникот во регуларното време, а имаа многу пропуштени шанси, впрочем во последниот напад на Гер (во 60-те минути) мораа да реагираат подобро, они дозволија да се прошетаат до голот, да се одбранеа тие 20-сетина секунди сега ќе пишувавме друга песна.

На никој не му текна ни на фејсбук,ни на форумов,дека македонска снаа ни пресуди :LOL:Факт.Онаа Талевска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom