Џ
Џонтра Волта
Гостин
Ај секој у својот двор, бива? Другари пак?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај секој у својот двор, бива? Другари пак?
Фукара е модерна професија ама битно има барем ГЗ, твојава што има? Уста за пушење?
Еби ја у бемка ако неАко му кликнеш на сликата во потписот, резолуцијата е толку голема, што ќе видиш дека има бемка над десното око.
Абе Клипче и Пеџа праеа план на наредна лигашка во малата сала во Јане да ти се сликаат со малата и да им даде автограм на боксерици.
Па после ко ќе ги фатам да ги употребам као џогер!Абе Клипче и Пеџа праеа план на наредна лигашка во малата сала во Јане да ти се сликаат со малата и да им даде автограм на боксерици.
Па после ко ќе ги фатам да ги употребам као џогер!
Дечко ти си нов тука и ќе си одберео од тие што не се зафатени.Нека ме употреби мене Лејно, па после кур ме боли за што и како ти ќе ме употребуваш, разбра?
Дечко ти си нов тука и ќе си одберео од тие што не се зафатени.
Ене ти онаму Зебиќ мебиќ тие.![]()
Ја коа ќе фатам од тоа крцкалчињата од вториот тим на Вардар, мх мх мх.![]()
Ебаве тоа лешовите, се за тие познатите се тепате.
![]()
Крцкалчина е он.Спрема твојов муабет, дали Филип Лазаров е крцкалче за девојките?![]()
![]()
![]()
Не па дека он е најнепознат и од РК и од ЖРК, слушам нешто на паркинг назад го враќалеКрцкалчина е он.![]()
Не па дека он е најнепознат и од РК и од ЖРК, слушам нешто на паркинг назад го враќале![]()