Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Ауч ова беше шах мат у еден потез

Не навивам за Вардар, а тоа не значи дека не ги сакам девојкиве. ;)
РК ич не ги сакам, а ЖРК е друга приказна

РК не ги сакаш ама за ЖРК вени сечеш. :pos: Вардар си е Вардар,а дали е ФК,РК,КК или ЖРК е најмалку важно.И Вардар не може да не го сакаш...или го сакаш или лажеш дека го мразиш. :D

Сигурно е многу интересно да навиваш за РК Металург и ЖРК Вардар...од една страна ‘‘пуши Вардар‘‘ како што милуваш да кажеш, а од друга страна ‘‘Напред Вардар‘‘. :X3:

Не навивам за Вардар, а тоа не значи дека не ги сакам девојкиве. ;)
РК ич не ги сакам, а ЖРК е друга приказна

RK e bajka za tebe a ZRK ti e komercijala. te razbiram napolno, se ona sto zborevme za onie kvazi navijaci konkretno ti go objasniv sega. :)

РК не ги сакаш ама за ЖРК вени сечеш. :pos: Вардар си е Вардар,а дали е ФК,РК,КК или ЖРК е најмалку важно.И Вардар не може да не го сакаш...или го сакаш или лажеш дека го мразиш. :D

Сигурно е многу интересно да навиваш за РК Металург и ЖРК Вардар...од една страна ‘‘пуши Вардар‘‘ како што милуваш да кажеш, а од друга страна ‘‘Напред Вардар‘‘. :X3:

За ЖРК не сечам вени, сум била на неколку утакмици, не на овие најбитниве и никогаш немам викано напред Вардар. И не ми кажувај дека Вардар е Вардар кога самите Комити се ограничени по тоа прашање, навиваат за РК ама они навивале за Кометал па сега не навиваат за ЖРК. Не навивам за Вардар, само ми се симпатични девојкиве и се радувам на нивните успеси. Дали ќе се викаа Пелистер или Вардар или Тинекс Пролет не ми е битно.[DOUBLEPOST=1428486716][/DOUBLEPOST]И кажете ми дали треба да го мразам Атман затоа што сега ќе игра за Вардар, за да си знам.

Иначе хипотетички кажано, Атман и да игра за Вардар не треба да го мразиш. Ама ние треба да го мразиме Манасков затоа што има еден тон гомна изедено за Вардар. Капиш?

Ништо не ви е битно затоа не знаете што значи љубов кон клубот, ебате тоа лешинарите...Клубот се сака, а не кој игра за него, ама прост народ што ќе правиш, се чудевте зошто бевте вештачки, ете затоа бевте, зошто сега Тинекс Пролет да е најјак во Македонија одма ќе бидете тврдокорни навивачи за лавовите македнски #СамоЕденТинекс

Иначе еве за Атман не знам колку е вистина...Ако е вистина може Раул да му ја врати формата, на светското играше доста лошо, али подобра опција е од Циндриќ, човекот година дена нема да има топка фатено, кој знае веќе дали се бави со ракомет :D

Иначе хипотетички кажано, Атман и да игра за Вардар не треба да го мразиш. Ама ние треба да го мразиме Манасков затоа што има еден тон гомна изедено за Вардар. Капиш?

Манасков е сељак, затоа не го ни спомнав не го ни сакав ама Атман за мене е ѕвериште и го обожавам ко играч, ама ако игра за Вардар не значи дека ќе го мразам, а уште помалку дека ќе почнам да навивам за Вардар заради него. И друг беше муабетот, никој не ги спомнува Металург не знам што се попалија овие одма, јас реков дека многу ја сакам Лејно и никаде не беше спомнат Вардар ама одма рипнаа. Извинете, од утре почнувам да ги мразам чим така треба.

Ќе има видео бим пред утакмицата со Киелце за да се проследи што ќе напраат девојките со Ѓер.

Ништо не ви е битно затоа не знаете што значи љубов кон клубот, ебате тоа лешинарите...Клубот се сака, а не кој игра за него, ама прост народ што ќе правиш, се чудевте зошто бевте вештачки, ете затоа бевте, зошто сега Тинекс Пролет да е најјак во Македонија одма ќе бидете тврдокорни навивачи за лавовите македнски #СамоЕденТинекс

Иначе еве за Атман не знам колку е вистина...Ако е вистина може Раул да му ја врати формата, на светското играше доста лошо, али подобра опција е од Циндриќ, човекот година дена нема да има топка фатено, кој знае веќе дали се бави со ракомет :D
Потполно се согласувам, ама која е разликата помеѓу публиките на ЖРК Вардар и Металург?
На Металург биле вештачки, а овие на ЖРК не биле :icon_lol: Само што пред да дојде Самсоненко никој не ни помислил да оди во сала и да прати утакмица на ЖРК Вардар.
Исти курац различно паковање :)

Потполно се согласувам, ама која е разликата помеѓу публиките на ЖРК Вардар и Металург?
На Металург биле вештачки, а овие на ЖРК не биле :icon_lol: Само што пред да дојде Самсоненко никој не ни помислил да оди во сала и да прати утакмица на ЖРК Вардар.
Исти курац различно паковање :)

Друже во право си и јас го имам истото мислење, само сега конкретно мислев на навивачите што би навивале за било кој клуб...Превештачки е да навиваш за некој клуб само затоа што е јак или за него играат репрезентативци...Ако навиваш за ФК, РК а во меѓувреме ЖРК или КК станал јак и има повеќе фанови, не е некој грев, полошо е да идеш на ФК Вардар, а во исто време да навиваш за МЗТ или Работнички... :toe: Јас лично на пример не се потресувам за жениве, еве и да испаднат сега, воопшто нема да ми падне тешко, едноставно не сум приврзан, не сум ги прател порано, немам ни 5 утакмици гледано што не се од ЛШ, а и во ЛШ не сум ни бил сезонава...Сепак ако редат успеси, мило ќе ми биде, сепак играат за Вардар, од нашето спортско друштво, Вардар е број 1 во државава и нормално мило ми е за тоа, многу подобро него ли Металург...За мене Фк Вардар е најголема љубов, на стадион израснав и фудбалот си е фудбал, РК си ги сакам и ценам заради изминативе неколку сезони, за мерачките титули, убава историја испишаа, тимот е како едно семејство играат со срце за Вардар и затоа ги имаат моите симпатии....За ЖРК се согласувам дека не се ништо поарни од Металург, ама ги ценам затоа што сепак го носат името Вардар и црвено-црните бои :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom