- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Многу ми е закон оваа Лејно, многу ја сакам![]()
Ајде, ајде пуши Вардареее!!!!
Ти веруваме.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу ми е закон оваа Лејно, многу ја сакам![]()
Ајде, ајде пуши Вардареее!!!!
Ти веруваме.![]()
![]()
Не навивам за Вардар, а тоа не значи дека не ги сакам девојкиве.
РК ич не ги сакам, а ЖРК е друга приказна
Не навивам за Вардар, а тоа не значи дека не ги сакам девојкиве.
РК ич не ги сакам, а ЖРК е друга приказна
РК не ги сакаш ама за ЖРК вени сечеш.Вардар си е Вардар,а дали е ФК,РК,КК или ЖРК е најмалку важно.И Вардар не може да не го сакаш...или го сакаш или лажеш дека го мразиш.
Сигурно е многу интересно да навиваш за РК Металург и ЖРК Вардар...од една страна ‘‘пуши Вардар‘‘ како што милуваш да кажеш, а од друга страна ‘‘Напред Вардар‘‘.![]()
За Веспрем ќе игра Атман.И кажете ми дали треба да го мразам Атман затоа што сега ќе игра за Вардар, за да си знам.
За Веспрем ќе игра Атман.
Иначе хипотетички кажано, Атман и да игра за Вардар не треба да го мразиш. Ама ние треба да го мразиме Манасков затоа што има еден тон гомна изедено за Вардар. Капиш?
Потполно се согласувам, ама која е разликата помеѓу публиките на ЖРК Вардар и Металург?Ништо не ви е битно затоа не знаете што значи љубов кон клубот, ебате тоа лешинарите...Клубот се сака, а не кој игра за него, ама прост народ што ќе правиш, се чудевте зошто бевте вештачки, ете затоа бевте, зошто сега Тинекс Пролет да е најјак во Македонија одма ќе бидете тврдокорни навивачи за лавовите македнски #СамоЕденТинекс
Иначе еве за Атман не знам колку е вистина...Ако е вистина може Раул да му ја врати формата, на светското играше доста лошо, али подобра опција е од Циндриќ, човекот година дена нема да има топка фатено, кој знае веќе дали се бави со ракомет![]()
Потполно се согласувам, ама која е разликата помеѓу публиките на ЖРК Вардар и Металург?
На Металург биле вештачки, а овие на ЖРК не билеСамо што пред да дојде Самсоненко никој не ни помислил да оди во сала и да прати утакмица на ЖРК Вардар.
Исти курац различно паковање![]()