Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам Портјанко дали е уште е вратена од повредата... јас би ја пробал нејзе на пикер, иако на стари години, ја има потребната градба, па веројатно со германките и не би имала проблем на таа позиција.

како не им ставија отров во јадењето во хотелон @leandra глеј ја сонародничкава твоја што тресе

Срцка е Клара. :X3::P:D

999571_632243063462239_1595309463_n.jpg

Као моето уво сплескано.

OMFG уште не ми се верува каква одговорност презеде девојчево :cuc: сеа ќе и пишам и јас порака во инбокс на Свињиќ со слика од Ихнева :D

Оваа Пенезиќ од пола терен го даде голот ебате тек сега приметив од клипот :eek: :pos:

http://www.laola1.tv/en-int/video/3-stars-round-5/258107.html

Ајде Самсоненко одврзувај го кесето за ова мало ѓаволче од Ларвик на крајот од клипот.
Уште Нора Мерк на десен бек и да го креваме наредна година пехарот.

Клипче ако си решил ихнева да ја земаш само напред и така ваков ракометен бисер несмееме да го прокоцкаме и што побрзо ја средиш таа работа то подобро(y):D иначе девојката има само 19 години па сега види ти

Кај се погоди утакмицава во сличен термин со Фк, иначе ќе отидев да ги погледам.Една добра утакмица имаме во првенствово и баш се најде денес да се игра :facepalm:

Клипче ако си решил ихнева да ја земаш само напред и така ваков ракометен бисер несмееме да го прокоцкаме и што побрзо ја средиш таа работа то подобро(y):D иначе девојката има само 19 години па сега види ти
Ја пимпам ја братќе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom