Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Булатовиќ нема да патува во Скопје :vozbud: минус е ова за сите што сакавме да ја видиме во живо како игра али јбг приоритети пред се, сега уште дебелата утре да падне по скали и топ сме.

А бе го средија ли интернетот у Јане нека каже некој што беше на жениве? Фаќа ли сега било која мрежа?

Ја би го исклучил скроз,зашто прошлата утакмица Вардар имаше еден пред мене и буквално цела утакмица снимаше и стваше видеа на фб и гзот не го мрдна од столче:facepalm:.

Очекуваат полна сала хехе ...ќе биде само уште малце да се поскапеа картите :)

Идам да влезам во сала прееска, и од еден Ренџ Ровер искача Булатовиќ. :love: Ајде Самсоненко време е да почнеш по лепота да ги бираш кога купуваш :LOL:. Иначе на штаки беше и и прокоментирав пошто неможам да се воздржам и викам нема играње утре? И едно тажно фациче кога ми рече не :X3:

Идам да влезам во сала прееска, и од еден Ренџ Ровер искача Булатовиќ. :love: Ајде Самсоненко време е да почнеш по лепота да ги бираш кога купуваш :LOL:. Иначе на штаки беше и и прокоментирав пошто неможам да се воздржам и викам нема играње утре? И едно тажно фациче кога ми рече не :X3:
Сингл е она :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom