Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
На Растворцев ќе му го сменат името од Алексеј во Александар, ама важно на Јованка и број на гаќи ќе и погодат. За жал 90% од "спортскиве" новинари се исти.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум слеп или ја нема темата за РК Вардар?
http://forum.kajgana.com/threads/Фа...-или-на-билетара.17856/page-1193#post-6944328Јас сум слеп или ја нема темата за РК Вардар?
Лигашкиве и кај машките и кај женските се само да седиш и сеир да мавашнаредната идам обавезно
а што се деси со чичето лани што дојде, што им беше тренер? Како на проектна во средно што држеа тајм аут, да не го напушти светов?![]()
таа е тренерот од ЖРК 107 ПРИЛЕП , се здружија со жито прилеп . ФУЗИЈАКаков тренер бе.. Имаа една типка на мобилен цело време, сигурно на фејсбук дремеше.
Беше и другар ти
Легендата направи цел круг околу сала за да се поздрави со Царчев и пак се врати
На репрезентација сега кога игравме дојде со капа Италија, шал Интер и знамето од Кутлеш![]()
Кој е тренер на вториов тим, мислам дека тој на улиујмаскнфасихс чичко и што им беше на Металург лани, што урлаше.
А, коа сме кај Металург јуниор, Киелини ми е колешка на факултет, денеска ја видов.![]()