Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
На Растворцев ќе му го сменат името од Алексеј во Александар, ама важно на Јованка и број на гаќи ќе и погодат. За жал 90% од "спортскиве" новинари се исти.

кој ги пишуваат по порталиве бе како може ова да го објавиш :facepalm:

Јас бев ги утепаа и со втора постава.Немаат тренер Жито Прилеп а некои играчи имаа импровизирани дресови позади бројката со трака залепена само.
Ептен се мизерија другиве клубови во поглед на Вардар и на Металург.
51:17 краен резултат.
Додека бранеше Лејно дали и 4-5 гола и дадоа, после влезе Петковска.
Шанса добија младите, посебно Митова се изнадава голови од контра.Како крило ја играа преку 10-11 даде сигурно.

Клики изеде ќотек за цел живот.Нон стоп блокираше, и само ја пржеа по рацете :)
Едно време Инди се затрча со мразот од Рубинчо накај неа.Цела сала се прсна од смеење.
Оние судиине им се пуштаа на нашиве на полувреме, посебно на Кликовац и Митова :pos::pos:
Лудница се утакмициве :vozbud:

Лигашкиве и кај машките и кај женските се само да седиш и сеир да маваш :D наредната идам обавезно :)

а што се деси со чичето лани што дојде, што им беше тренер? Како на проектна во средно што држеа тајм аут, да не го напушти светов? :D

Наредна од првенство кога е да си знам унапред јас...и дали ќе има карти за будуќност по дампинг цена или снимија сеа навивање па ќе го вртат на лента:unsure::icon_lol:

Лигашкиве и кај машките и кај женските се само да седиш и сеир да маваш :D наредната идам обавезно :)

а што се деси со чичето лани што дојде, што им беше тренер? Како на проектна во средно што држеа тајм аут, да не го напушти светов? :D

Каков тренер бе.. Имаа една типка на мобилен цело време, сигурно на фејсбук дремеше.
Беше и другар ти :P
Легендата направи цел круг околу сала за да се поздрави со Царчев и пак се врати :pos::pos:
На репрезентација сега кога игравме дојде со капа Италија, шал Интер и знамето од Кутлеш :)

И јас сакав да прашав за чичето од Прилеп, ги гледав со вториот тим на Вардар на крајот од минатата сезона навиваме со Сабја за Прилепчанкиве, 8 ракометарки беа дојдени тоа чичето мало ама како им се дереше мислиш финале играат.:D

Каков тренер бе.. Имаа една типка на мобилен цело време, сигурно на фејсбук дремеше.
Беше и другар ти :P
Легендата направи цел круг околу сала за да се поздрави со Царчев и пак се врати :pos::pos:
На репрезентација сега кога игравме дојде со капа Италија, шал Интер и знамето од Кутлеш :)
таа е тренерот од ЖРК 107 ПРИЛЕП , се здружија со жито прилеп . ФУЗИЈА

Кој е тренер на вториов тим, мислам дека тој на улиујмаскнфасихс чичко и што им беше на Металург лани, што урлаше. :D

А, коа сме кај Металург јуниор, Киелини ми е колешка на факултет, денеска ја видов. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Кој е тренер на вториов тим, мислам дека тој на улиујмаскнфасихс чичко и што им беше на Металург лани, што урлаше. :D

А, коа сме кај Металург јуниор, Киелини ми е колешка на факултет, денеска ја видов. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Немој ти многу многу колешки ова она :P
Кој е ЗА аукција..

https://www.facebook.com/events/340192399438927/

Од сигурни извори дознав дека и шорцевите на Радичевиќ ќе идат на аукција :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom