Џ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги гледав сите утакмици на Црногорките нс СП до 18 год ама Грбиќ не покажа ништо ,80 посто од утакмиците ги играше лево крило а во весниците ја најавијаЖРК Металург – ЖРК Вардар 23:19 (10:8)
ЖРК Металург:Антиќ, Серафимова, Ивановска, Каранфиловска, Пеовска, Белеска 3, Јовановска 2, Николиќ, Стојковска, Николовска, Дабевска, Ливриниќ 4, Саздовска 3, Ципушева, Величковска и Ристовска 11. Седмерци: Исклучувања: 2 минути.
РК Вардар:Белмезова, Прленда 1, Петревска, Ангевска, Трпковска 2, Николовска, Чанкуловска, Бојаџиска, Ладева, Грбиќ 2, Тодоровска 5, Младеновска, Нолевска 2, Трајчевска, Керамитчиева 7 и Мишевска.
Седмерци: ЖРК Mеталург 10/12 ; ЖРК Вардар 3/3.
Пак изгубиле од Металург овие бе, јас се жалев за првата утакмица, а они веќе и си го забетонирале пласманот на трето место
Ладева имала 12 одбрани, добра е малата, од нејзе имам некои очекувања, иако и она нема никаква градба за голман. Тие голманките на Холандија со 16-7 години со нога ја фаќаа пречката, како Штербик се тегнеа, нашиве колку се ситни, ни 5% од голот не фаќаат. Ама од тоа што сум гледал, оваа Ладева барем има некој рефлекс, за разлика од Петковска која што не ми оставила некој впечаток иако е вистина дека имаше некој добар меч за Македонска младинска репрезентација
Стандардно, Керамитчиева дала 7 гола, си држи просек. Трпковска е далеку од млада надеж, Тодоровска мислам дека истотака ја земаа од Металург, врти сучи скоро ништо не погодиле младите во тимот
Оваа Итана Грбиќ, изгледа исто ништо посебно не е. Не ги гледав мечевите на Црна Гора, ама во групата во Скопје имаше еден куп ракометарки што во ваква Македонска лига би имале комотно просек од по 10-тина гола. Кај баш нејзе ја нашле
Битно одма на ФБ ставила слика од денешната утакмица.
Што спортисти ќе беа човече, не ми е јасно... Да изгубам вака битна утакмица, една недела во депресија ќе паднам, а не да земам одма слики од утакмицата да споделувам
Ристовска крилото на Македонија 12 гола ни дала, мада веројатно повеќето од пенал, пошто 12 пенали имале и 10 погодиле
Ја критикував бајаги кога ја гледав прв пат, ама испадна најголема надеж е на Мак ракометов
Брза е и добро реализира, само треба еден тон работа.
Е нејзе треба да ја донесат во Вардар![]()
Братучетка ми веќе има таква картичкаСеа ќе им давале и картички со 30% попуст у фан шоп.![]()
A kolkava e bratucetkati ?Братучетка ми веќе има таква картичка![]()
Бегај бе, малечка е за сите од форумовA kolkava e bratucetkati ?![]()
Maли се бе море, 2-13 години.A kolkava e bratucetkati ?![]()
Не и за Бомбастикот.Бегај бе, малечка е за сите од форумов
Прашај го Џонтра за неговата![]()
ја избришале сликата со јока админите хахахахах , недоволно лајкови или невкусни коментари беа причина останува непознатоПф, Јока и лани држеше иста кубикажа, толку глеате.
Иначе, според многу објави досеа, мислам дека профилот на фејсбук им го води некој „трет“, а не некој шо го уредува веб-сајтот или е дел од клубот.