Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Победа со судни маки против една Подравка која лани ја тепавме 20 разлика на нејзин терен,а сега со истиот тим и плус нови ракометарки се мачиме цел натпревар и на крајот треба да сме пресреќни што стигнавме до победата и што не доживеавме некоја бламажа, за понатаму мора нешто да се менува во играта, и да се најде некоја замена на пикерска позиција,зашто ако останаме само со Ања до крајот на сезоната, тешко дека и оваа година повторно ќе го гледаме тој толку посакуван final four.

Кликовац ти е женска верзија од Филип Лазаров :D

Мноооогу лоша споредба. :)

Филип да имаше пола од храброста и пргавоста на Кликовац ќе беше за класа појак од тоа што е сега.

Ам неможе да не промаши шутата, на чело и пише дека е човек да ја посере у последна секунда. Тоа оти дуде такса целовечерно пиење ќе не уштеди за некои си 100тина со бица, ај џенка мора следен ден да трењира ефтино мине :icon_lol:
Шута татарка викаш а?:icon_lol:

Другиов дел не го разбрав баш ама ќе се начукаме ич не бери гајле :pos:

Значи одвај чекам да се врати вашава Тата на глава ќе ви се качувам секој натпревар. Ајде кога се враќа? Вака како напразно да збориме.

Тататата губи 80% топки на секој натпревар, а важи за креативна. Неможам да поверувам.
Сакаш бан да јадеш?

Ам неможе да не промаши шутата, на чело и пише дека е човек да ја посере у последна секунда. Тоа оти дуде такса целовечерно пиење ќе не уштеди за некои си 100тина со бица, ај џенка мора следен ден да трењира ефтино мине :icon_lol:
Те молам леандра, озбилно те молам. Секој пат коа ќе ти видам Њ у тренира и тренер мал дел од мене тивко умира. :icon_lol::D

Тататта ја промаши клучната топка за влез во финале лани.
Пази дека Кхмирова беше лани крива што не се пласираа во финале. Еве после 3 утакмици ми станува јасно дека некој друг не е кадарен за позицијата. Пинг тајм-аут у најлош можен момент.

Претеруваш зошто од една страна го бараш жарот и пожртвуваноста од ракометаркиве, а лани повеќе емоции на терен од Кхмирова никој не покажуваше.

Поима немам, ваљда дека така е потпишана на фејсбук, а не сум толку интимен со нејзе за тата да ја викам :pipi::icon_mrgr:

А бе викај си ја Тата, од кај знаеш она како те вика тебе ?? :D

Утакмицава = мизерија. ЖРК Вардар е единствената екипа у цела европа што нема акција за пикер! Лани немаше акции и за Џокич, ама она имаше осет бе, не беше фатена во рацете да не знаеше топка да прими и со Лекиќ многу добро се разбираа. Ова Алтхаус досега нема одиграно ама баш ништо, ни одбрана ни напад ..... Бегоња бар у одбрана добра беше :(.

Да не се Андреа и Ина, ќе губат од сите ... Баш од тоа се плашам, да не изнеривра Андреа и да си кидне година/две у Ѓер пак, па тогаш да се чешаат.

И Индира мора да се поправи, секој напад и е една иста акција, каде што едно од крилата влегува на втор пикер и топката останува премногу во центар, не се шири одбраната, напротив се стеснува кон средина. Ако не пробие Пенезиќ со шут, или Лекиќ ако не напраи некој индивидуален влез нема гол да дадат ... Мора многу и она поработи, пошто незнам уште колку трпение ќе има Сергеј со вакви игри. Маж и и Доне знаат најдобро за тоа ...

Те молам леандра, озбилно те молам. Секој пат коа ќе ти видам Њ у тренира и тренер мал дел од мене тивко умира. :icon_lol::D
Не сум знаела дека њ не оди, мене па н не ми оди тренира. Ок ќе научам само не ми ја споменувај татаркава у замена :D[DOUBLEPOST=1414962562][/DOUBLEPOST]
Пази дека Кхмирова беше лани крива што не се пласираа во финале. Еве после 3 утакмици ми станува јасно дека некој друг не е кадарен за позицијата. Пинг тајм-аут у најлош можен момент.

Претеруваш зошто од една страна го бараш жарот и пожртвуваноста од ракометаркиве, а лани повеќе емоции на терен од Кхмирова никој не покажуваше.

Такви емоции бескорисни нема потреба Димче. И на трибина имаме емоции па неможеме да помогнеме. Не го бива девојчето за овој тим нели за вискои дострели и ѕвезди. Може да си игра незнам ете во Крим. За таму ќе биде совршена. Ми смета моментот кога под просечна ракометарка се рамни со високо квалитетни имиња. Татаркава ја донесоа на ранг на Лекиќ. Фалела. Демек ако она беше тит ќе свиткаше. Таа е играта годинава, кој и да дојде таа е.

e232ab4c10b34131d70d353830e97af2.jpg

they see me rollin', they hatin'...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom