Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Исто као да преживеала холокауст и само што излегла од Треблинка.
А и позадината и одговара. :D

Не, исто ко ова да го видела

30800.jpg

http://24rakomet.mk/македонски-дуел-во-турција-десподовс/
Мечевска игра одлично во Анкара, нека се земе во Вардар

Каква Мечевска нека се изгуби оваа.Додека се врати од напад во одбрана ќе се стемни :D
Башка 30 години има а веќе и имаме солиден пикер во вториот тим.Проблемот е да се најде уште еден помлад ;)

Околу утакмицата не ја гледав бидејќи денес имаше предност Фк Вардар нормално :)
Ја изгледав на лаола и можам да кажам дека 2 потега ја решија утакмицата.
Симултанката на Леки во второ и ротацијата на Дембеле и Леки во одбрана при што Дембеле дојде на 5-ка.
Тука ги затворивме па пробиваа повеќе по средина.
Алтхаус денес очајна во напад.Па не е срамота да и признаеш на Инди дека не знаеш да играш одбрана.
Крилата беа солидни во напад а и Пенезиќ мора да се пофали.Од утакмица до утакмица е се подобра.
Варлец топло ладно.Еден меч ќе изигра солидно и одбрана и напад после три меча ќе се посере.
Клики не е лоша во напад но треба почесто да влегува на 6 метри,знае стварно да се протне меѓу играчиве.Исто така денес добро изигра во контра одма шпринт трча не се заменува и се мести на 6 метри.Еднаш и успеа а еднаш и одбранија.Треба почесто да се практикува ова.
Стари секоја чест и за тебе не спаси денес :cuc::cuc:

Сепак Подравка не се боса екипа.Влегоа преку квалификации во ЛШ и можам да кажам дека воопшто не се слаби, туку се дупло појјаки од лани.Тоа што немаа среќа со Турингер и што лошо почнаа со Будуќност први 10 минути тоа е друга работа.
Истиот тим е но сега далеку поискусен.

Сега истата одбрана како во второ полувреме и повторно со расположени голмани ги добиваме во Скопје (y)

Последно уредено:
Иначе читам дел од интервјуто на Пино и ако е точно преведено она вика дека во тимот кај што настапува сака да биде прва алка и се да се врти околу неа па аналогно на ова испаѓа дека избегала ради конкуренција, нели?

Не ми се верува дека и од управата се толку глупави да ја избркаат ако не напраила некој сериозен престап, ипак Индира,Нацева и Медвед се таму па не ми изгледаат за толку глупи.

Иначе гледајте ја напушенава

http://www.laola1.tv/en-at/video/quick-fire-with-jovanka-radicevic/250789.html

хммм шопинг....ај лајк

Еве мене ми е ептен криво шо никад не можам да дојдам до волку квалитетна трева.

Последно уредено:
Ќе биде интересно ако Пино и грее клупа на Бајрамовска.

Бајрамоска лев ќе си игра

problemot na vardar so tolku slabo zapocna da igra LS e golemiot pritisok radi toa sto veke se smesteni vo golemata 4 za osvojuvanje na titula zaedno so buducnost, ger i larvik...ako gi sledevte natprevarite od handball fiestata vo gyor ke zabelezite kolku se razlikuva igrata na vardarki sega od pred 2 meseci...mozebi imaat povredeni rakometarki megutoa so ovaj roster treba poseriozno da se pristapi. jas sepak mislam deka vo vtorata faza ke se podobri igrata i ke gi dobijat site protivnici od grupa A i doma i nadvor.

Прави грешки али битно си се труди девојчето, кај и да е трудна ќе остане. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom