Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Картите пуштени у продажба и пак се по цена од 350 денари.

Знам дека бев меѓу најгласните дека цената е океј но после мизерната посетеност првата утакмица мислам дека управата требаше да ја голтне кнедлата и да го прифати барањето на јавноста за девојките да можат да играат пред полна сала која многу им е потребна со оглед на тоа во каква форма се наоѓаат.

Картите пуштени у продажба и пак се по цена од 350 денари.

Знам дека бев меѓу најгласните дека цената е океј но после мизерната посетеност првата утакмица мислам дека управата требаше да ја голтне кнедлата и да го прифати барањето на јавноста за девојките да можат да играат пред полна сала која многу им е потребна со оглед на тоа во каква форма се наоѓаат.
Тоа е точно, ама брат.. јас пазарив блок карта за трите натпревари, ако ги намалат поединечните карти и ние ќе мора да добиеме некоја привилегија.. нели? :) Да не останеме со прстот во уста. :D

Тоа требаше да го мислат пред почеток на сезона, а не сеа одкога помина пола групна фаза.
Среќа имаат па и наредната фаза е групна, па може и ќе намалат во цената, ако се најде некој асален во тие таму што ги диктираат цените.

Тоа е точно, ама брат.. јас пазарив блок карта за трите натпревари, ако ги намалат поединечните карти и ние ќе мора да добиеме некоја привилегија.. нели? :) Да не останеме со прстот во уста. :D
ако кажам ја шо привилегија сакам тогаш ќе се налути Захов така да ќе си ќутам :icon_lol:

Иначе дали ќе треба да има празна сала и следнава па да им текне за со Будуќност да напраат некоја акција зашо тогаш пред празна сала ќе го изедат цел немиен.

Не ми се верува за refund, али може нешто како gift package да направат, чашка, дрес, ау, нешто од фан шопот, ќе бидете задоволни? :icon_mrgr:

50% за следниот дел од натпреварувањето би било фер спрема сезонците.

Не ми се верува за refund, али може нешто како gift package да направат, чашка, дрес, ау, нешто од фан шопот, ќе бидете задоволни? :icon_mrgr:
Види, на @Клипче предлогот е бољи, ама ајде и ова би прифатил. :D

Лико пишал дека со уплатено ливче во Бет Сити има две карти за против Подравка, ако е точно, нема оправдања за не идење :)

Лико пишал дека со уплатено ливче во Бет Сити има две карти за против Подравка, ако е точно, нема оправдања за не идење :)
Штета у Бетсити никој не уплаќа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom