Ако има опција да забравам македонски па и на мене да ми е професорка, одма ке го забравам.Јока може професорка по македонски да и биде и на Индира.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако има опција да забравам македонски па и на мене да ми е професорка, одма ке го забравам.Јока може професорка по македонски да и биде и на Индира.![]()
Треба и фудбал да научиш да играшАко има опција да забравам македонски па и на мене да ми е професорка, одма ке го забравам.
Тоа е точно, ама брат.. јас пазарив блок карта за трите натпревари, ако ги намалат поединечните карти и ние ќе мора да добиеме некоја привилегија.. нели?Картите пуштени у продажба и пак се по цена од 350 денари.
Знам дека бев меѓу најгласните дека цената е океј но после мизерната посетеност првата утакмица мислам дека управата требаше да ја голтне кнедлата и да го прифати барањето на јавноста за девојките да можат да играат пред полна сала која многу им е потребна со оглед на тоа во каква форма се наоѓаат.
ако кажам ја шо привилегија сакам тогаш ќе се налути Захов така да ќе си ќутамТоа е точно, ама брат.. јас пазарив блок карта за трите натпревари, ако ги намалат поединечните карти и ние ќе мора да добиеме некоја привилегија.. нели?Да не останеме со прстот во уста.
![]()
Не ми се верува за refund, али може нешто како gift package да направат, чашка, дрес, ау, нешто од фан шопот, ќе бидете задоволни?Тоа е точно, ама брат.. јас пазарив блок карта за трите натпревари, ако ги намалат поединечните карти и ние ќе мора да добиеме некоја привилегија.. нели?Да не останеме со прстот во уста.
![]()
Види, на @Клипче предлогот е бољи, ама ајде и ова би прифатил.Не ми се верува за refund, али може нешто како gift package да направат, чашка, дрес, ау, нешто од фан шопот, ќе бидете задоволни?![]()
Колку е минимум? 1000че?Лико пишал дека со уплатено ливче во Бет Сити има две карти за против Подравка, ако е точно, нема оправдања за не идење![]()
Штета у Бетсити никој не уплаќаЛико пишал дека со уплатено ливче во Бет Сити има две карти за против Подравка, ако е точно, нема оправдања за не идење![]()
појма неам искрено не сум по кладилници, Клипов тоаКолку е минимум? 1000че?![]()