Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Nasive treba da mu ja mislat na piker.. Otide Pino, ali toa nema da se odrazi kako sto ke se odrazi na pikerska pozicija. Na utakmicava so Turinger ama bukvalno edna ebana akcija nemaa za piker. Imase samo edna slucajna lopta koja se odbi do Althaus i taa normalno ja promasi. Bez kvaliteten piker koj ke otvara prostor na bekovite i normalno dobra sorabotka so bekovite nisto nema da napravime ovaa sezona.

a dali moze da se zeme piker koj uste vednas ke pocne da igra LS normalno od tim koj sto ne nastapil vo LS? makar i od metalurg da e posto althaus sama ne znam kolku ke moze da svrsi rabota

a dali moze da se zeme piker koj uste vednas ke pocne da igra LS normalno od tim koj sto ne nastapil vo LS? makar i od metalurg da e posto althaus sama ne znam kolku ke moze da svrsi rabota

Не, мора да се чека јануарскиот преоден рок за да се пријават нови играчи.

Отиде кариерата на оваа :( отидоа и тетоважите на Мичо а стварно добри беа :place:
Се шушкаше уште од лани дека баш Пино има некои недоразбирања конкретно со Инди а не со управата, барем до мене допреа такви гласини.
Како и да е се гледаше дека Пенезиќ ќе биде прва виолина на левата страна и да не беше повредена Пино.
Сега се отвара простор за напредок на Митова и така беше заглавена како 4-та опција во екипата.
За Подравка најверојатно се враќа Лејно така да може да здивне малце Суслина :)

На пикер можеме да ја земеме Мечевска, сосема солидна е за во напад, а во одбрана ќе си игра Алтхаус...

Не знам зошто ниту еднаш не размислија да ја купат Бајрамовска. Па ако некоја ракометарка од Македонија стварно вреди во моментов, тоа е само Бајрамовска. Има квалитет да игра во ЛШ, има одличен удар, можеше добро да ни дојде во составот.

На пикер можеме да ја земеме Мечевска, сосема солидна е за во напад, а во одбрана ќе си игра Алтхаус...

Не знам зошто ниту еднаш не размислија да ја купат Бајрамовска. Па ако некоја ракометарка од Македонија стварно вреди во моментов, тоа е само Бајрамовска. Има квалитет да игра во ЛШ, има одличен удар, можеше добро да ни дојде во составот.
Бајрамовска пробаа да ја донесат уште лани, али оваа ги одбила затоа што била многу благодарна на Металург за се што направиле за нејзе и не можела да ги „предаде“ со премин во Вардар.

Бајрамоска не може да издржи силно темпо, коленото и е слабо. Исто како Неагу од Будуќност. За Мечевска и јас се слагам, во Орду игра ако не се лажам. Можеби единствената со КАРАКТЕР во репрезентација.

Дефинитивно се согласувам во врска со Мечевска. Во овој момент во офанзива Мечевска е измислена за Алтхаус. Во овој момент делува како единствена реална опција да се земе и да може да настапува во ЛШ. Плус ја поштуем бидејки има една фајтерска жичка што многу ми се свиѓа, темпераментна се соживува во играта, му дава до знаење на противникот дека нема лабаво, момент што баш и не го приметувам кај другиве. Као да ги заболе..

Мечевска за 60 минути игра 10 дреса менува. Дека е пикер кога ќе падне кај линијата, наместо со крпи со пумпи ја вадат потта :D Без заебанции, барем се труди таа, се гледа дека го сака ракометот, мотивирана е, секој гол го прославува како последен да и е, штета што е опкружена со уфилмани аматерки во репрезентација. Ако е паметна ќе смени репрезентација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom