- Член од
- 18 ноември 2013
- Мислења
- 134
- Поени од реакции
- 63
vo sekoj slucaj mozea lojpur da ja zacuvaat sezonava, althaus ne e nisto podobra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алисон Пино во Крим Меркатор
Мочла, со таа форма само у Косово што би рекла Џени на локални турнири со Јованка.
Мечевска убаво шо ви текна ете тоа е тоа шо ни треба. Робертина е топ, силна и со голема желба. Само таа може Цвијиќ да ја изеде за доручек.
и она и јованка се расипаа од како се фатија со мичо и захов...незнам сеа мичо што ќе праи дали ќе иде со нејзе пошто типот ја истетовира на него пино..
Мочла, со таа форма само у Косово што би рекла Џени на локални турнири со Јованка.
Мечевска убаво шо ви текна ете тоа е тоа шо ни треба. Робертина е топ, силна и со голема желба. Само таа може Цвијиќ да ја изеде за доручек.
Кај ќе мења, 30 години има.Мечевска за 60 минути игра 10 дреса менува. Дека е пикер кога ќе падне кај линијата, наместо со крпи со пумпи ја вадат поттаБез заебанции, барем се труди таа, се гледа дека го сака ракометот, мотивирана е, секој гол го прославува како последен да и е, штета што е опкружена со уфилмани аматерки во репрезентација. Ако е паметна ќе смени репрезентација.
И јас мислам дека Младеновска (сега Ѓорѓевиќ) се откажа... Имаше добар потенцијал, ама после распаѓањето на Кометал, ја зезнаа од Металург, па една година играше за Кале Кичево и главно стагнираше во формата. Супер би била за резервен пикер доколку може да се врати во форма.Некој погоре праша за Младеновска, мислам дека се откажа, не игра никаде. Иначе мислам дека беше супериорна у одбрана она.