Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе игра Јокси за Македонија, ајт вие :icon_lol:

Екатерина Костјукова потпишала за Ерд, во Унгарија.

Нееееееее, ѕверче беше, сеа гулаш ќе јаде место ајвар :(

Некој се спрдава јако со Черноиваненко. На нејзиниот ФБ се потпишала Olya, тука е Олга :facepalm: или па и ова е уште една фора од типот на Xaмес/Џејмс?

Некој се спрдава јако со Черноиваненко. На нејзиниот ФБ се потпишала Olya, тука е Олга :facepalm: или па и ова е уште една фора од типот на Xaмес/Џејмс?

Нема везе бе па и ти, ќе си кршиме јазик со Черноиваненко дур не се разреши дилемата :D

О́льга И́горевна Черноива́ненко :D

Ольга

древнескандинавское
Род: жен.
Производ. формы:
Ольгунја, Ольгусја, Ольгуха, Ольгуша, Олја, Олјулја, Лјулја, Олјунја, Лјунја, Олјусја, Лјусја, Олјуха, Олјуша, Олјаша, Олјанја, Олёна, Лёна, Лёнја, Лёлја, Лјалја

Нагалено ќе си ја викаме Оља. :)

Баш ја гледав Ихнева на натпревар на Лада пред некој месец, а и моментално на СП за јуниорки и ми остави добар впечаток. Од 18:30 играат Русија-Данска, ако некој сака да ја следи.

10509492_653720098054121_5829657795517261450_n.jpg

Не ќе биде лошо и блондинкава да дојде со неа у пакет :P

Не шала на страна нема утки кај Русинкиве а посебно ако играчот доаѓа од Лада Толјати.Релативно висока е, ако има добар шут би требало да брка работа во лигата.Не ми се верува да игра ЛШ покрај Пенезиќ, Пино па и Хмирова.
Горе доле тимот се комплетира за наредната сезона.На позициите што се испразнивме си дојдоа нови играчи.
Само уште да го дознаеме последниот противник во нашата група од ЛШ и нека почне забавата :vozbud:

“Својата кариера ја продолжувам во Унгарија, во екипата на ЕРД. Тоа е еден силен состав кој во овој период донесе неколку засилувања, меѓу кои има и репрезентативки и мислам дека ќе имаме успешна сезона. Среќна сум што ја продолжив кариерата во екипа која што доаѓа од Унгарија, бидејќи тука се игра квалитетен ракомет. Но како и да е, јас следната сезона ќе навивам за Вардар и сакам токму мојот сега веќе поранешен клуб да ја освои титулата” – изјави Екатерина Костјукова.
http://www.zrkvardar.mk/mk/news/vardar/1040-2014-07-15-11-47-45

:place::place::place::place::place::place::place::place::place::place: Kate una di noi :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom