ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
Кликовац шо вика за групава? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам што толку хејт и мавате на Цвијиќ, никогаш не мавам хејт на прав борец на теренот. Се знае кој се хејта, некое лигле, што глуми цело време, што плаче по судииОна ти е тип на играч што сите ја мрзат кога игра за противничкиот тим, а ја обожаваат кога е дел од нивниот тим, пошто игра од срце и е вистински фајтер на теренот
![]()
Кај РК Вардар у група ти се РНЛ што значи ќе фатиш 2 меча ако се потрудишДобро е пак ги имам Германките у група, ќе се фати еден меч
На Ѓер ќе им е најинтересно.
Ви ја пренесуваме изјавата што ни ја даде ѕверот за нејзините фанови:Кликовац шо вика за групава?![]()
Кај РК Вардар у група ти се РНЛ што значи ќе фатиш 2 меча ако се потрудиш![]()
како може таа да рипнала во тавче??Вардарката Зебиќ рипна во тавче пинг @MiaSanMia
Слободното време по напорната сезона во која ги освои двете титули во македонското првенство и бронзата во лигата на шампионките со Вардар СЦБТ, хрватската репрезентативка Маја Зебиќ го искористи за подготовките за својата свадбена церемонија.
Вчера во прекрасениот амбиент кој беше опкружен со пријателите и роднините, Маја Зебиќ го кажа судбоносното ДА на избраникот Жељко Сокач.
Ракометни Вести на Маја Зебиќ и нејзиниот сопруг им посакуваме долг и успешен брак исполнет со многу љубов и среќа.
![]()
пробала да окрене и љетила на кров.како може таа да рипнала во тавче??