- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.081
- Поени од реакции
- 16.675
http://www.laola1.tv/en-int/live/women-s-ehf-champions-league-draw-2014-15/196635.html
Сеа ќе почне жребот за мажите.
Сеа ќе почне жребот за мажите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јако ќе е ако гостуваат тие ултрасите на БудуќностЌе го мааме на Мехмедович
Добро што се паднавме сега со Будуќност, тоа значи дека во наредна рунда нема да играме со нив
Не верувам да завршиме први, мислам дека ќе бидеме на второто место на крајот.
Добар дуел ќе биде Алтхаус-Цвијиќ. Не знам што толку хејт и мавате на Цвијиќ, никогаш не мавам хејт на прав борец на теренот. Се знае кој се хејта, некое лигле, што глуми цело време, што плаче по судииОна ти е тип на играч што сите ја мрзат кога игра за противничкиот тим, а ја обожаваат кога е дел од нивниот тим, пошто игра од срце и е вистински фајтер на теренот
![]()
Јас би се согласил за се што кажа за Цвијич ама доколку би се работело за РАГБИ ама кога се работи за ракомет не верувам дека тоа може да се каже оставање срце на терен односно трескање од земја на противнички играчиЌе го мааме на Мехмедович
Добро што се паднавме сега со Будуќност, тоа значи дека во наредна рунда нема да играме со нив
Не верувам да завршиме први, мислам дека ќе бидеме на второто место на крајот.
Добар дуел ќе биде Алтхаус-Цвијиќ. Не знам што толку хејт и мавате на Цвијиќ, никогаш не мавам хејт на прав борец на теренот. Се знае кој се хејта, некое лигле, што глуми цело време, што плаче по судииОна ти е тип на играч што сите ја мрзат кога игра за противничкиот тим, а ја обожаваат кога е дел од нивниот тим, пошто игра од срце и е вистински фајтер на теренот
![]()
Мислам дека уште е во тимот, не?Сепак нема да ја гледаме Радмила.
Мислам дека уште е во тимот, не?