Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам што толку хејт и мавате на Цвијиќ, никогаш не мавам хејт на прав борец на теренот. Се знае кој се хејта, некое лигле, што глуми цело време, што плаче по судии :D Она ти е тип на играч што сите ја мрзат кога игра за противничкиот тим, а ја обожаваат кога е дел од нивниот тим, пошто игра од срце и е вистински фајтер на теренот :icon_mrgr:

Истото и јас го мислам, мене баш ми е ѕвер жената :D јас да бирам една ракометарка (оваа е и повеќе од ракометарка :вонзем:) да дојде во Вардар неа би ја земал :D
За болдот да не го опиша случајно...

%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B0%D1%80-%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BB%D1%83%D1%80%D0%B3-31.jpg

Јбг, не можев подобра слика да најдам :icon_lol:

Добро е пак ги имам Германките у група, ќе се фати еден меч :D

На Ѓер ќе им е најинтересно.
Кај РК Вардар у група ти се РНЛ што значи ќе фатиш 2 меча ако се потрудиш :D

Кликовац шо вика за групава? :icon_lol:
Ви ја пренесуваме изјавата што ни ја даде ѕверот за нејзините фанови:
„ГРУПА НА СМРТТА, ОВА ДЕФИНИТИВНО Е НАЈСИЛНАТА ГРУПА И ЌЕ ИМА ОДЛИЧНИ НАТПРЕВАРИ. СЕГА СМЕ ПОЈАКИ ЗА РАЗЛИКА ОД МИНАТАТА СЕЗОНА, ЌЕ БИДЕ НАВИСТИНА ТЕШКО, НО ВАРДАР ИМА КВАЛИТЕТ ЗА ДА ЈА ПОМИНЕ ГРУПАТА“.

Премногу стрес за кратко време :D

Кај РК Вардар у група ти се РНЛ што значи ќе фатиш 2 меча ако се потрудиш :D

Ако се погодат терминиве идеме иста екипа прво на ној па на ракомет. Дуде ќе ги плати картите :D

ЧЕРНОИВАНЕНКО ГО ПОТВРДИ ТРАНСФЕРОТ СО ЖРК Вардар СЦБТ

„Возбудена сум и многу среќна што ќе бидам дел од екипата на ЖРК Вардар СЦБТ. Едвај чекам да започне сезоната. Сигурна сум дека сево ова ќе биде огромно искуство за мене, доаѓам во силен тим кој цели на највисоки резултати.“ изјави Оља за Ракометни Вести

Битката за последното место во нашата група ќе ја водат:
Митјиланд(Данска), Подравка(Хрватска), Бјасен(Норвешка) и Раднички Крагуевац(Србија).

Србинките се аутсајдери, не верувам дека ќе влезат.Бјасен секоја година се бори да влезе преку квалификациите и оваа година ќе има тешка задача.Подравка е без Литре ќе видиме како ќе изиграат.
Тролсен си замина од Митјиланд, но и така беше втора опција покрај Стине Јоргенсен. Фаворити се и би требало и оваа година да играат ЛШ.Ако влезат ќе биде пекол нашата група :vozbud:

Иначе новото засилување пријатно ме изненади :)

1238381_625340850833570_1842890389_n.jpg

Вардарката Зебиќ рипна во тавче пинг @MiaSanMia :)

Слободното време по напорната сезона во која ги освои двете титули во македонското првенство и бронзата во лигата на шампионките со Вардар СЦБТ, хрватската репрезентативка Маја Зебиќ го искористи за подготовките за својата свадбена церемонија.

Вчера во прекрасениот амбиент кој беше опкружен со пријателите и роднините, Маја Зебиќ го кажа судбоносното ДА на избраникот Жељко Сокач.

Ракометни Вести на Маја Зебиќ и нејзиниот сопруг им посакуваме долг и успешен брак исполнет со многу љубов и среќа.

10527435_907065639319335_4175272075774872145_n.jpg

Вардарката Зебиќ рипна во тавче пинг @MiaSanMia :)

Слободното време по напорната сезона во која ги освои двете титули во македонското првенство и бронзата во лигата на шампионките со Вардар СЦБТ, хрватската репрезентативка Маја Зебиќ го искористи за подготовките за својата свадбена церемонија.

Вчера во прекрасениот амбиент кој беше опкружен со пријателите и роднините, Маја Зебиќ го кажа судбоносното ДА на избраникот Жељко Сокач.

Ракометни Вести на Маја Зебиќ и нејзиниот сопруг им посакуваме долг и успешен брак исполнет со многу љубов и среќа.

10527435_907065639319335_4175272075774872145_n.jpg
како може таа да рипнала во тавче??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom