Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
И дефинитивно темава треба да се преименува во ЖРК Вардар СЦБТ ГГ ХОХО (Gossip Girl XOXO).
И после жените оговарале, вака-така. У темата за РК Вардар, ниедно женско не коментира вака...:icon_lol:

А Лејно, дечко, нешто а-у? :X3:
Не знам за неа сеуште, ако има нешто ќе бидете навреме известени
За љубовните афери во Вардар, директно од Струга хо хо хо Gossip girl

И дефинитивно темава треба да се преименува во ЖРК Вардар СЦБТ ГГ ХОХО (Gossip Girl XOXO).
И после жените оговарале, вака-така. У темата за РК Вардар, ниедно женско не коментира вака...:icon_lol:
Ама неверојатно еј 50 страни или за изглед коментираат или за приватен живот, никако само за ракометот да се задржат, стварно бетер од стрини се :D

Ova ne se smeta za ogovaranje, samo deckite si gi gledaat opciite i razmenuvaat mislenja. Bez zadna namera se muabetite ;)

Ova ne se smeta za ogovaranje, samo deckite si gi gledaat opciite i razmenuvaat mislenja. Bez zadna namera se muabetite ;)
А бе да, врти го како сакаш, на кој начин сакаш - оговарање е. Не мора да има задна намера. И бабите пред зграда што ги оговараат сите, сигурно немаат задна намера, а сепак оговараат.;)
И не мора толку сериозен одговор, сепак само се шалиме. :)

Суслина... имам начуено од сигурни извори дека има едно 3пара у тим лезбејки :D
Абе јас ко да прочитав негде дека Лејно изјави дека не е исклучено да си најде некој дечко во Македонија. Мислам дека интервјуто беше со трите французинки, Лејно, Дембеле и Пино.

Абе јас ко да прочитав негде дека Лејно изјави дека не е исклучено да си најде некој дечко во Македонија. Мислам дека интервјуто беше со трите французинки, Лејно, Дембеле и Пино.
Тоа е дел од планот на Самс. Омажи ги тука која со убаво која насиље и полесно ќе потпишуваат нови договори :pos:

тогаш Саидова и Суслина су срца два :pipi:

^ :cool:
acigar.gif

тогаш Саидова и Суслина су срца два :pipi:
Саидова има дете бе, и не пуштај тука патки лезбејки имало, како почнавте да вадите инфроамции сеа очекувам некој да рече дека имаат некој приватно виедоа од лезбејкиве во соблекувалната на Вардар :ROFLMAO:

Саидова има дете бе, и не пуштај тука патки лезбејки имало, како почнавте да вадите инфроамции сеа очекувам некој да рече дека имаат некој приватно виедоа од лезбејкиве во соблекувалната на Вардар :ROFLMAO:
дека има, има! муабетиве се од ракометарка од Вардар
поззз

добро де типичен чет додека чекаме ф4, мислите они не знаат дека се дискутира за нив? Па на скандинавски форуми од глава до пети ги анализираат и до која што зела у продавница. Мислите нема форуми и страни жени кај што не постираат слики од фудбалери? Имам слика од Жиру гол :свиркам: Плус, ние ги сакаме сите, имам другарка од Унгарија баш во Ѓер живее и ми кажа дека таму Јока не им била нешто најомилена на фан базата. Да не падна у депресија она таму? Дисгрејс хендбол плеер витаут ени дигнити. Така пишал некој пеѓав во лицето за неа во некој локален весник. И ај сеа?

Нема причина да им се слоши и да прочитаат по некоја случајност :icon_lol:
дека има, има! муабетиве се од ракометарка од Вардар
поззз
Да не попила корпа таа што ти кажала? :D јк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom