- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 12.289
Суслина... имам начуено од сигурни извори дека има едно 3пара у тим лезбејкиА Лејно, дечко, нешто а-у?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Суслина... имам начуено од сигурни извори дека има едно 3пара у тим лезбејкиА Лејно, дечко, нешто а-у?![]()
Мислиш?Суслина... имам начуено од сигурни извори дека има едно 3пара у тим лезбејки![]()
не нагаѓам, али од голманките 2 се пар е сега ...Мислиш?![]()
Не знам за неа сеуште, ако има нешто ќе бидете навреме известениА Лејно, дечко, нешто а-у?![]()
Ама неверојатно еј 50 страни или за изглед коментираат или за приватен живот, никако само за ракометот да се задржат, стварно бетер од стрини сеИ дефинитивно темава треба да се преименува во ЖРК Вардар СЦБТ ГГ ХОХО (Gossip Girl XOXO).
И после жените оговарале, вака-така. У темата за РК Вардар, ниедно женско не коментира вака...![]()
Ova ne se smeta za ogovaranje, samo deckite si gi gledaat opciite i razmenuvaat mislenja. Bez zadna namera se muabetiteИ дефинитивно темава треба да се преименува во ЖРК Вардар СЦБТ ГГ ХОХО (Gossip Girl XOXO).
И после жените оговарале, вака-така. У темата за РК Вардар, ниедно женско не коментира вака...![]()
А бе да, врти го како сакаш, на кој начин сакаш - оговарање е. Не мора да има задна намера. И бабите пред зграда што ги оговараат сите, сигурно немаат задна намера, а сепак оговараат.Ova ne se smeta za ogovaranje, samo deckite si gi gledaat opciite i razmenuvaat mislenja. Bez zadna namera se muabetite![]()
Абе јас ко да прочитав негде дека Лејно изјави дека не е исклучено да си најде некој дечко во Македонија. Мислам дека интервјуто беше со трите французинки, Лејно, Дембеле и Пино.Суслина... имам начуено од сигурни извори дека има едно 3пара у тим лезбејки![]()
Тоа е дел од планот на Самс. Омажи ги тука која со убаво која насиље и полесно ќе потпишуваат нови договориАбе јас ко да прочитав негде дека Лејно изјави дека не е исклучено да си најде некој дечко во Македонија. Мислам дека интервјуто беше со трите французинки, Лејно, Дембеле и Пино.
тогаш Саидова и Суслина су срца дваАбе јас ко да прочитав негде дека Лејно изјави дека не е исклучено да си најде некој дечко во Македонија. Мислам дека интервјуто беше со трите французинки, Лејно, Дембеле и Пино.
Саидова има дете бе, и не пуштај тука патки лезбејки имало, како почнавте да вадите инфроамции сеа очекувам некој да рече дека имаат некој приватно виедоа од лезбејкиве во соблекувалната на Вардартогаш Саидова и Суслина су срца два![]()
дека има, има! муабетиве се од ракометарка од ВардарСаидова има дете бе, и не пуштај тука патки лезбејки имало, како почнавте да вадите инфроамции сеа очекувам некој да рече дека имаат некој приватно виедоа од лезбејкиве во соблекувалната на Вардар![]()
Да не попила корпа таа што ти кажала?дека има, има! муабетиве се од ракометарка од Вардар
поззз