Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Чувството кога гледаш машки ракомет и после се префрлаш на женски.

what-is-this-i-dont-even-thumb.jpg

Иначе победа си е победа (clap clap). (y)

Горе-долу се е кажано за утакмицава, јас единствено имам да и замерам на Индира што не ја зема Костјукова. Не може само со едно десно крило да се оди. Ете, вчера на Јованка не и беше денот (не само на неа, сите крила беа катастрофа), треба да има некој да ја замени на неколку минути, да се смири, да земе здив и после да продолжи. Нема зашто Дмитровиќ да ја заменува на десно крило (дури мислам и дека шутна од таа позиција и промаши), кога може Костјукова.

Neznam sto ste zapnale Komiti zasto ne navivale ova ona. Prva i osnovna rabota treba CELA SALA da pee, narodski kazano da se pali. Ama jbg skapanici sme nie. ja bev u 11 blok so dvajca drugari i imase uste 2-3ca so se palea drugovo mrtvilo nevideno pa uste ke zborat sto navivaci bile Komitite, a ne se zaprasuvaat sto lugje se oni ko da idat na teatat ili kino

Треба да правиш разлика од навивачка група и обичен љубител на ракометот....
Навивачката група е тука да крене атмосфера а „обичните“ да се приклучат. Не можеш да бараш еднакво залагање од сите...уште помалку и да очекуваш тие да ја креваат атмосферата.

Еве јас во недела (мажи) ќе одам со мајка ми, зошто сака ракомет и намерно земав карти од 4ти блок, до Комити али не можеш од жената да очекуваш да пее песни, зошто не ги знае....зошто би ги знаела, нели? :)

Али ако сите свират и викаат...ќе вика и таа :D

Neznam sto ste zapnale Komiti zasto ne navivale ova ona. Prva i osnovna rabota treba CELA SALA da pee, narodski kazano da se pali. Ama jbg skapanici sme nie. ja bev u 11 blok so dvajca drugari i imase uste 2-3ca so se palea drugovo mrtvilo nevideno pa uste ke zborat sto navivaci bile Komitite, a ne se zaprasuvaat sto lugje se oni ko da idat na teatat ili kino

:facepalm:
Каква теорија, свака ти част. Сме биле скапаници пошто не сме пееле.
Па може некој иде за да си гледа на мира ракомет бе, не за да навива, кој си ти да му кажеш дали треба да пее или не? Ти ако сакаш салата преврти ја, секој си иде за да гледа утакмица првично, НЕ за да навива.

Како што кажа и Пеџа подоле, ете он идел со мајка му.
И јас исто со најдобриот другар идеме со мајките зошто сакаат женски ракомет да гледаат, и ај сеа 40 годишни жени да земат да се дерат и да пцујат у сред сала. o_O

Боже сачувај.

Joка срцка е.... Второ полувреме промарши еден зицер после одма другиот напад даде гол и почна да пцуе се живо и диво...хахах неможеш да не ја сакаш....:love::love::love::love:

И јас бев 11 блок, ама не урлавме, бевме сконцентрирани на запотените газиња :icon_lol:
За тоа се иде на женски ракомет, жена и груб спорт = пепел.

Треба да правиш разлика од навивачка група и обичен љубител на ракометот....
Навивачката група е тука да крене атмосфера а „обичните“ да се приклучат. Не можеш да бараш еднакво залагање од сите...уште помалку и да очекуваш тие да ја креваат атмосферата.

Еве јас во недела (мажи) ќе одам со мајка ми, зошто сака ракомет и намерно земав карти од 4ти блок, до Комити али не можеш од жената да очекуваш да пее песни, зошто не ги знае....зошто би ги знаела, нели? :)

Али ако сите свират и викаат...ќе вика и таа :D

Спремете се вие за стоење, у тој блок тешко дека ќе можеш да гледаш седејќи :)

И јас бев 11 блок, ама не урлавме, бевме сконцентрирани на запотените газиња :icon_lol:
За тоа се иде на женски ракомет, жена и груб спорт = пепел.

Спремете се вие за стоење, у тој блок тешко дека ќе можеш да гледаш седејќи :)

Абе 4ка е и може ќе може да си седнат ама да биле 1,2,3 тогаш потешко би било.

Инаку вчера Јованка кога опцу беше ептен смешна ама многу е срцкаста кога е лута :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom