Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора да ме слушаат, јас пред Кастратовиќ зборам, после на тајм аут она им кажуваТе послушаа!
Газете девојки!!
Мора да ме слушаат, јас пред Кастратовиќ зборам, после на тајм аут она им кажува
Мераци ми е да гледам ваков тим. Иако на Лекиќ и Јованка не им беше денот, Пиноу ми е лигава станата плус повредата ја има ослабено троа појќе, Марина ме изненади, а Хмирова малу поозбилна да биде ќе биде супер. Сусла мајсорке стара, шо ти е стара коска. Само крилните ударци и биле одсекогаш слаба страна.
Кастратовиќ- нели гледате дека голман само пада доле, вие во него шутирате. Мавајте горе бе!
Ѕверка, ѕвезда, сонце наше.
Букирав карти за Тјуринген, има добра екипа Македонци во тој дел ќе се собереме 10мина. Само ми текна дека знаме немам понесено и сеа кај ќе го барам, иди буди паметан.
Како за прв меч по паузата- ДОБРО. Некои добри прилики промашивме, некои ги фати и нивниот голман. Очекувам како што ја темпиравме формата во првиот дел од сезонава, така да биде и во овој. До Будимпешта ќе бидеме ТОП.
Ме радува што конечно се собравме повеќе луѓе, како што и заслужуваат девојкиве. Здравје за Севехоф, со поагресивен маркетинг, верувам ќе се исполни и трибината зад голот.
Дмитровиќ и Суслина денес беа одлични.
Да не имаше некој од форумов во блок 1 горе?
Ќе ги скинеме?
Ајде ајде ајде Вардарееееееее, Вардареееее, Вардареееееееее
Кога и да го гледам видеоно од аеродром кога ја чекаат Лекиќ, се ежам кога гледам каква хармонија има во тимот, така да заслужуваат полна сала со текот на времето![]()