Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Аууууу последнава акција :drk::vozbud::cuc:

Сепак за прв натпревар после пауза е супер. Некој од нив касно се вклучија и во тренинзите, ете и Лекиќ во интервјуто изјави дека пред само 2 дена почнала да тренира.

Ќе тргне машината полека, не се плашете, како и во есенскиот дел. ;)

Победа со пола сили беше ова. Дали 2-3те месеци неиграње си го земаа данокот или играа таман толку доволно за да се победи (без непотребно форсирање), времето ќе покаже. Како и да е, ако се има во план покорување на Европа, едноставно мора подобро од ова да се одигра.

Те послушаа!:icon_mrgr:

Газете девојки!!
Мора да ме слушаат, јас пред Кастратовиќ зборам, после на тајм аут она им кажува :D

Мераци ми е да гледам ваков тим. Иако на Лекиќ и Јованка не им беше денот, Пиноу ми е лигава станата плус повредата ја има ослабено троа појќе, Марина ме изненади, а Хмирова малу поозбилна да биде ќе биде супер. Сусла мајсорке стара, шо ти е стара коска. Само крилните ударци и биле одсекогаш слаба страна.

Кастратовиќ- нели гледате дека голман само пада доле, вие во него шутирате. Мавајте горе бе! :D

Ѕверка, ѕвезда, сонце наше.
Букирав карти за Тјуринген, има добра екипа Македонци во тој дел ќе се собереме 10мина. Само ми текна дека знаме немам понесено и сеа кај ќе го барам, иди буди паметан.

Мора да ме слушаат, јас пред Кастратовиќ зборам, после на тајм аут она им кажува :D

Мераци ми е да гледам ваков тим. Иако на Лекиќ и Јованка не им беше денот, Пиноу ми е лигава станата плус повредата ја има ослабено троа појќе, Марина ме изненади, а Хмирова малу поозбилна да биде ќе биде супер. Сусла мајсорке стара, шо ти е стара коска. Само крилните ударци и биле одсекогаш слаба страна.

Кастратовиќ- нели гледате дека голман само пада доле, вие во него шутирате. Мавајте горе бе! :D

Ѕверка, ѕвезда, сонце наше.
Букирав карти за Тјуринген, има добра екипа Македонци во тој дел ќе се собереме 10мина. Само ми текна дека знаме немам понесено и сеа кај ќе го барам, иди буди паметан.

ebay? :)

натпреваров го гледав во прво, публика солидно на прв поглед а за играта слаб почеток после тоа се консолидираа..
со оваа игра тешко дека ќе бидат конкурентни на Ѓер и на Крим вчера како што ги гледав како играа они имаат одлични екипи а и салите им пукаат кај Ѓер посебно.

КОНЕЧНО пополна арена,околу 5000 публика,централните трибини полни,само зад головите беа слободни трибините,иако имаше и на нив нешто .

Народ имаше но навивање тапа. Не е тоа тоа. Незнам зошто комити не ги подржуват девојките да се направи барем малку од малку атмосфера. Барем 10% да заличи како од времето на Ѓорче Петров.

Cestitki za devojkite za pobedata,kakva hemija ima vo timot sekoja cest
.

Sent from my C2105 using Tapatalk

Како за прв меч по паузата- ДОБРО. Некои добри прилики промашивме, некои ги фати и нивниот голман. Очекувам како што ја темпиравме формата во првиот дел од сезонава, така да биде и во овој. До Будимпешта ќе бидеме ТОП.

Ме радува што конечно се собравме повеќе луѓе, како што и заслужуваат девојкиве. Здравје за Севехоф, со поагресивен маркетинг, верувам ќе се исполни и трибината зад голот.

Дмитровиќ и Суслина денес беа одлични.

Да не имаше некој од форумов во блок 1 горе?

Прва утакмица после поголема пауза и нормално е да не играат совршено и да има пропусти кои со тек на времето ќе се сведат на минимум и ќе атакуваме на фајнал форот.

На трибини беше многу подобро за разлика од групната фаза и кејф ми е што салата скоро беше полна и девојките баш беа радосни поради тоа и се надевам дека од меч во меч се пополна и пополна ќе биде.

Честитки за победава и се гледаме на следната утакмица.

И ќе забораев да напоменам дека судиите беа мизерија тешка и се надевам дека нема да се повтори тоа.

Како за прв меч по паузата- ДОБРО. Некои добри прилики промашивме, некои ги фати и нивниот голман. Очекувам како што ја темпиравме формата во првиот дел од сезонава, така да биде и во овој. До Будимпешта ќе бидеме ТОП.

Ме радува што конечно се собравме повеќе луѓе, како што и заслужуваат девојкиве. Здравје за Севехоф, со поагресивен маркетинг, верувам ќе се исполни и трибината зад голот.

Дмитровиќ и Суслина денес беа одлични.

Да не имаше некој од форумов во блок 1 горе?

Блок 2, 8ми ред 22ро седиште ЧД Со маицата за Хард.

Ќе ги скинеме? :icon_lol:
Ајде ајде ајде Вардарееееееее, Вардареееее, Вардареееееееее:icon_mrgr:

Кога и да го гледам видеоно од аеродром кога ја чекаат Лекиќ, се ежам кога гледам каква хармонија има во тимот, така да заслужуваат полна сала со текот на времето :)

Да си ебеш векот, што човек ќе беше, мислам дека и на младинци РК Слупчане - РК Три Чешми можеш да натераш некого да отиде :icon_mrgr: со постов ептен ме здиве да се спремам и да стигнам пола саат пред утакмица а веќе си бевме наместени со татко ми пред ТВ :pos:

@rakomet слабо си ги организирал Комитиве денес :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom